KILINÇ
Fulltime Outdoor
Merhabalar 2.5 td disco kullananlar varsa bu aracın performansı hakkında beni biligilendirirlerse sevinirim bu araca 2.5 motor zayıf kaçar gibime geliyor ama tabi kullananlar daha iyi bilir şimdiden teşekkürler
KILINÇ' Alıntı:Merhabalar 2.5 td disco kullananlar varsa bu aracın performansı hakkında beni biligilendirirlerse sevinirim bu araca 2.5 motor zayıf kaçar gibime geliyor ama tabi kullananlar daha iyi bilir şimdiden teşekkürler
Tempus' Alıntı:zayif derken 2.5 dizel disco 2 TD5 motordanmi bahsediyorsunuz?
euzlu' Alıntı:öyle öyle ;D ;D ;D ;D ;D
ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:öncelikle merhaba bende td5 almak istıyorum bu gun ilk defa kullandım arac kalkışda biraz hantal gibi uzun yola cıkmadım en fazla 2 vitesde kadar cıkabıldım kısa mesafeydi yani bir karar vermek zor bır kac kişiye danışdım chip olayını söylediler kımısı zarar verir diyor kımısı süper diyor onun haricinde bir diyer konu arka diff. kiliti kullanabılırmıyım neler yapmam gerekir bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkurler
Tempus' Alıntı:Hantal , neye gore hantal? yani beklentiniz ne . Stadnart hali ve standart lastikleri ile TD5 agir degildir, ama lastikleri buyutulduyse agirlasmis olabilir. Ama siz cok seri bir arac istiyorsaniz o zaman zaten direk gidip v8 olani alin. hem dizel alip hem 2000 kilo ustu arac alip hemde neden serin diil demek bana manasiz geliyor. Chip olayinda hicbir sorun yasamadik, tanidigim 3 kiside var. Ve performansi cok ciddi artiyor. Arka kilit tabiki bulursunuz, yaptiranlar var. En fazla siparis verirsiniz 1 ayda gelir.
ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:Verdiğiniz bilgier icin sağolun .yanlız ben hantal derken ilk defa land kullandım oda dediğim gibi kısa mesafedeydi yapabıleceğım bir kıyas yok beklenti derken yeni gelin gibi kalkışda patinaj cekecek diye bir şey beklemıyorum tabiki td5 gücünü dayanıklığı tartışılmaz bunda hem fikirim dış görünüş benim icin ikinci planda ama bu arac icin kımse laf edemez sanırım o yonden de 10 puan ben sadece mekanık bir proplem olmasından endişeliydim onuda servisde cözdük hicbir sıkıntısı yok birtek turbo kaldı . normal devirle kalktığımızda turbo kac devirde devreye giriyor bir bilgi alabilirsem sevinirim . saygılar
KILINÇ' Alıntı:Aslında belirtmek istediğim disco 2 lerin 2500 cclik motorları birde nette baktım bir td5 hse ler var birde 2.5 tdi var bu ikisi arasında ne fark var biliyormusunuz?Bir soru daha disco 2 lerde eğim iniş ve eğim kalkış kontrol sistemleri varmıdır?