??? Arkadaşlar uzun zamandır sitedenin takipcisiyim ve aranıza bir jeep alarak katılmayı istiyordum ,ancak almayı düşündüğüm bir araçla ilgili kafam çok karıştı onun için önce sizden yardım almak zorunda kaldım. Eyer bana yardımcı olursanız aranıza katılmam daha çabuk olacak. Almayı düşündüğüm araç 2002 model cherokee 2.5 CRD dizel şu ön farları yuvarlak olan kasa tipinden . bu araçtan kullanan .araçla yakından uzaktan ilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ancak biraz acalem var çarşamba günü 500 km yol gidip araca bakacağım sitede ve hiç bir yerde bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım sadece TR de az olduğunu 2.7 versiyonunun daha çok olduğunu biliyorum almayı düşündüğüm araç ın sadece kusuru söylenen doru ise güneş yanığından dolayı komple boyalı olması bunu çok takmayacak olursam genelde nasıl bir araçtır parca durumu nedir ? kronik bir hastalığı varmıdır bunları öğrenmek istiyorum .Çok sert of road yapmayacağım sadece sosyal bir avcı ve kampcıyım bu yüzden bana gücü yeterli gibi . kusuruma bakmayın ilk ama uzun bir yazı oldu galiba ancak sizlerden en doğru yanıtı alabilmek için bu şarttı. son bir şey daha bu aracı sahibi olduğum 2010 model peugeot partner tepee ile takas edeceğim. Arabamı satıp almak uzun iş olacağından bu kolayıma geldi ancak doğrumu yanlışmı konu jeep olunca fazlada düşünemedim Ne dersiniz lütfen biraz çabuk .