2.5 CRD için acil yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943

meda

Yeni Üye
??? Arkadaşlar uzun zamandır sitedenin takipcisiyim ve aranıza bir jeep alarak katılmayı istiyordum ,ancak almayı düşündüğüm bir araçla ilgili kafam çok karıştı onun için önce sizden yardım almak zorunda kaldım. Eyer bana yardımcı olursanız aranıza katılmam daha çabuk olacak. Almayı düşündüğüm araç 2002 model cherokee 2.5 CRD dizel şu ön farları yuvarlak olan kasa tipinden . bu araçtan kullanan .araçla yakından uzaktan ilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ancak biraz acalem var çarşamba günü 500 km yol gidip araca bakacağım sitede ve hiç bir yerde bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım sadece TR de az olduğunu 2.7 versiyonunun daha çok olduğunu biliyorum almayı düşündüğüm araç ın sadece kusuru söylenen doru ise güneş yanığından dolayı komple boyalı olması bunu çok takmayacak olursam genelde nasıl bir araçtır parca durumu nedir ? kronik bir hastalığı varmıdır bunları öğrenmek istiyorum .Çok sert of road yapmayacağım sadece sosyal bir avcı ve kampcıyım bu yüzden bana gücü yeterli gibi . kusuruma bakmayın ilk ama uzun bir yazı oldu galiba ancak sizlerden en doğru yanıtı alabilmek için bu şarttı. son bir şey daha bu aracı sahibi olduğum 2010 model peugeot partner tepee ile takas edeceğim. Arabamı satıp almak uzun iş olacağından bu kolayıma geldi ancak doğrumu yanlışmı konu jeep olunca fazlada düşünemedim Ne dersiniz lütfen biraz çabuk .

Etiketler
Ynt: 2.5 CRD için acil yardım.

markası ne olursa olsun yeni model aracınızı verip eski model ve km si olan bir araç alacaksınız iyi bir servise baktırmadan alelacele alınırsa üzebilir sizi...sanırım kj kasadan bahsediyorsunuz

Teşekkürler . Jeep in kj kasa tipi olduğunu bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum ,doğrudur .Ancak sizin de dediğiniz gibi iki araba arasında km ve model açısından çok fark var ama ne yaparsın bu 4x4 hastalığı bazen gözümü kör ediyor. ama zaten satıcı ile karşılıklı olarak vaz geçtik şimdilik bu dayanılmaz isteğime geçici olarak gem vurdum .Aracımı satarak yada daha iyi şartlarda bir 4x4 le takas aramaya devam edeceğim . ilginize tekrar teşekkürler.

meda' Alıntı:
Teşekkürler . Jeep in kj kasa tipi olduğunu bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum ,doğrudur .Ancak sizin de dediğiniz gibi iki araba arasında km ve model açısından çok fark var ama ne yaparsın bu 4x4 hastalığı bazen gözümü kör ediyor. ama zaten satıcı ile karşılıklı olarak vaz geçtik şimdilik bu dayanılmaz isteğime geçici olarak gem vurdum .Aracımı satarak yada daha iyi şartlarda bir 4x4 le takas aramaya devam edeceğim . ilginize tekrar teşekkürler.
Merhabalar, bende aynı aracı araştırıyorum, ancak tecrübelere ilişkin birşey bulamadım. Siz bilgi edinebildiniz mi? Teşekkürler

aynı aracın 2.4 ve 2.5 td sine bende zamanında kafayı takmıştım fakat jeep yetkili servisleri 2.8 ve 3.7 tavsiye ettiler nedenleri çok ve haklı bence sizde arayıp bir görüşün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.