Aranıza yeni katıldım arkadaşlar büyüklerim affına sığınarak arkadaşlar diyorum.Konyada oturuyorum aslında 87 hilüx aşığı birisiyim daha önceleri fantazi olan 4x4 ler şimdilerde iş gereği ihtiyac halini aldı amacım ofroad değil %70 asfalt uzun yol diyelim %25 arazi yolsuz yerler % zevki gezi olarak değerlendirme yaparsam hilüx biraz beni ve benimle gelen misafirleri yoracak gibi arkadaşımda 95 2.3 td var benim aracı sana vereyim der lakin sizin tabirle frontiyi bilmem araçlardan az çok anlarım araç baya diri ve motoru saat gibi çalışıyor ve sanki sesi ısuzu motoruna benziyor sanırım arkadaşlar ısuzu motorlu derken bilerek konuşuyorlar neyse sevgili üstadlarımdan yada bu aracı kullananlardan açıkcası yardım bekliyorum genelde 2.2 benzinli ve 2.0 benzinli yorumu var hiç 2.3 yorumu göremedim yoksa hiç tutulmazmı bu serileri
bu araçların yakıt sarfiyatı,parça bulma durumu (malum üretimi durdu ve çok fazla piyasası olan bir araç değil)birde sağlamlığı yani nazik bir araçmıdır elim anahtar tutar ama sanayiyi pek sevmem genel bir bilgi verirseniz sevinirim
bu araçların yakıt sarfiyatı,parça bulma durumu (malum üretimi durdu ve çok fazla piyasası olan bir araç değil)birde sağlamlığı yani nazik bir araçmıdır elim anahtar tutar ama sanayiyi pek sevmem genel bir bilgi verirseniz sevinirim