2.2 DTİ, 3.2 V6, Isuzu Rodeo, Vauxhall, Frontera vs.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan camouflage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,543

camouflage

One life, Live it.
Yer
Bolu
Tam bir Suzuki sevdalısı olduğumu bilenlere bir şey yok. ;D
Bilmeyenler için şu anda 7. Suzuki'mi kullanıyorum.
Marka konusunda yoğurdum ekşi diyeni şimdiye kadar hiçde görmedim.
Forumdaki Opel kısmına da bir yandan göz gezdiriyorum. ;) Yurtdışı forumları incelediğimde çok revaçta olduğunu gözlemledim.

Aslında Isuzu yapımı olan. Bir pazarlama stratejisi olarak düşündüğüm, farklı ülkelerde farklı markalar ile piyasaya sürülen Vauxhall Frontera, Isuzu Wizard, Isuzu Rodeo, Opel Frontera, Honda Passport gibi.
Aracın piyasada A ve B kasa olmak üzere iki çeşidi bulunmakta. Ben modeli yüksek istediğim için B kasası ile ilgilenmeyi düşünüyorum. Avrupa ülkelerinde ise ülkemiz de dahil Opel Frontera diye lansmanı yapılıp pazarlanan ürünün 2.2 DTI Limited 5k modeli yada önerebileceğiniz versiyonu hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

DSC01838.jpg

MyRodeo-side.jpg

X711RNW.jpg

uzu_rodeo_4_dr_s_v6_4wd_suv-pic-970407702477050425.jpg

Etiketler

Ynt: 2.2 DTİ, 3.2 V6, Isuzu Rodeo, Vauxhall, Frontera vs.

Forumdaki Opel kısmına da bir yandan göz gezdiriyorum.
wink.gif
dediğimde sizin aracınızı ve damast'ın eski aracını tek tek okumuş olduğumu söylemek istedim.

Sayın camouflage, eski bir Suzuki'ci olarak ben de aramıza hoş geldin demek isterim. Bahsettiğiniz gibi Frontera birçok ülkede pazarlanan ve tutulan bir araç. Frontera'ya baz olan İsuzu ''mu'' Japonya, kardeşi İsuzu ''Amigo'' Amerika pazarı için 3.2 Lt. V6 motor seçeneği ile üretildi, Honda için de üretim yapıldı. İsuzu markası ile ortaklığı olan GM, İngiltere'deki Vauxhall, Almanya'daki Opel firmalarının sahibi olarak Avrupa piyasası için İngiltere'deki Vauxhall fabrikalarında sağdan direksiyonlu Vauxhall Frontera ve soldan direksiyonlu Opel Frontera'yı üretti. Şu anda Opel Antara ise Chevrolet ile aynı bazda Malezya'daki GM (eski Daewoo) fabrikalarında üretiliyor. Esas konuya gelir isek, Offroad ağırlıklı kullanmak istiyorsanız kısa şaseli 3 kapılı modellerden tercih etmenizi tavsiye ederim, uzun şaseliler engel aşmada dezavantajlı oluyorlar, akslar arasındaki açıklık nedeni ile daha kolay takılıyorlar. Ama konfor istiyorsanız 5 kapılıdan şaşmayın derim. Türkiye'ye 3 kapılı Frontera'ların az gelmesinin sebebi Offroad yeteneği nedeni ile Avrupa'daki talep fazlalığı yüzündendir. Yolunuz açık olsun.

Merhabalar,
Çok çeşitli araçlar kullandım, hani altında tekerlek olanları sürdüm desem yalan olmaz.Şaka biryana bende kısa bir süre 99 model 3.2 bir araç sahibi oldum.Şimdi aracım yok uzun yol ve sürüş konforu vede güvenlik bakımından çok ciddi olarak bende düşünüyorum.B kasa dizel bulabilirsem ne güzel, aksi halde benzinli alıp gaz takarım diye düşünüyorum.Çok acelem yok bakalım ne olur.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

herkese selamlar. bende de 99 3.2 fronti var fakat parça bulmada sıkıntı yaşıyorum. konuyu buradan devam ettirdiğim için özür dilerim. yardımlarınızı bekliyorum.

Hafızam beni yanıltmıyorsa, üyelerimizden otecopel nickli arkadaşımızın özel servisi var diye hatırlıyorum.

teşekkür edrim.araştırdım ve buldum no.yu sanıyorum antalyada.irtibat kuracağım.

arcaved' Alıntı:
teşekkür edrim.araştırdım ve buldum no.yu sanıyorum antalyada.irtibat kuracağım.
Ben de Antalya dayım ve aracımı sadece Hüseyin Usta'ya götürüyorum. Zaten daha buraya gelmeden yolda aramışlığım var ;D şiddetle tavsiye ederim. Ulaşamazsanız bana da haber verin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Aşağıdaki ilandaki araçta ilginizi çekebilir.

Benim dikkatimi çekti. Marka Honda fakat araç isuzu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sahibinden-honda-passport-lx-57259188/detay

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Passport

mrdnmz' Alıntı:
eğimmetre v.b. alacağım fakat isuzu mu alayım Opel mi alayım Honda mı alayım Vauxhall mı alayım bilemedim ;D ;D

Konunun eğimmetre ile bir alakasını göremedim :smiley: . Önce aracı alın eğim metre işi kolay akıllı telefonlarla çözersiniz :smiley:

ilgi için teşekkürler. zaten bir ayağım antalyada sizle ve hüseyin ustaylada tanışmak isterim. görüşmek dileğiyle.

Ilhami Bey nedir Frontera icin son durumunuz gecenlerde bir yerde yazinizi gordum galiba Suzuki ye devam ediyorsunuz...

İzlemekte olduğum 2 tane DTI ilanı halen mevcut olmakla birlikte, korkularımdan dolayı uzak kalmayı tercih ediyorum. Uzunca bir süre halen kullandığım Vitara HDI ilede böyle bir inceleme sürecimiz olmuştu. Sonunda korkularımı yenip almakla iyi ettiğimi anladım. Bu açıdan kullanıcılar ile görüşmek daha mantıklı geliyor. Bu başlığı da o yüzden açmıştım.
İlginiz için teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR