2.0 V6 Vitara Yükseltme Sonrası Hava Filtre Kutusu Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gkhn1616 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,587

Gkhn1616

Yeni Üye
Merhaba
1995 2.0 v6 vitara yükseltme sonrasında hava filtre kutusu yukarıda, motor aşağıda kaldığı için fitre borusu motor girişine uzanmıyor. Boruyu aradan kaldırarak başka bir boru koydum. Fakat ne kadar sağlıklı olur ya da bir problem olur mu bilgili kişilerin cevaplamasını umuyorum. Yeni koyduğum boru körüklü kauçuk bir boru. İki ucundan kelepçeledim hava almıyor.

Orjinal borunun üzerinde bir hazne var üzerine herhangi bir soket girmiyor onun ne olduğunu bilen varmı ne işe yarar ?

Etiketler
Sayın GKHN, Allah Rızası için yaşadığınız yeri yazın ki size hizmet verecek EN YAKIN servisin adresini verelim! Selamlar, Ömer.

Sayın GKHN, Allah Rızası için yaşadığınız yeri yazın ki size hizmet verecek EN YAKIN servisin adresini verelim! Selamlar, Ömer.

Bursada yaşıyorum fakat sorduğum soru servislik bir şey değil. Bahsettiğim gibi yükseltme yaptıktan sonra herkesin başına gelmiştir. Fikir verecek birileri çıkacaktır.

Bursada yaşıyorum fakat sorduğum soru servislik bir şey değil. Bahsettiğim gibi yükseltme yaptıktan sonra herkesin başına gelmiştir. Fikir verecek birileri çıkacaktır.
Gokha bey ben farkli bir soru sorabilirmiyim? :smiley: bende vitara almayi düşünüyorum 2.0v6 otomatik.. siz memnunmusunuz aractan? Otomotiv sektorunde çalışıyorum arac kabul sorumlusuyum vitarayi alip inceleyip size gerekli bilgileride verebilirim :D son zamanlar taze bilgi eksikliği var arac hakkında kafamda deli sorular..

Gokha bey ben farkli bir soru sorabilirmiyim? :smiley: bende vitara almayi düşünüyorum 2.0v6 otomatik.. siz memnunmusunuz aractan? Otomotiv sektorunde çalışıyorum arac kabul sorumlusuyum vitarayi alip inceleyip size gerekli bilgileride verebilirim :D son zamanlar taze bilgi eksikliği var arac hakkında kafamda deli sorular..

Aracım manuel. Genel olarak memnunum fakat parça sıkıntısı yaşıyorum. Sağ arka aks kesti ve Bursa gibi büyük şehirde parça yok. Sıfırı zaten yok. Servise sordum 1900tl + kdv ve 1 ay sonra getiriyolar :smiley: Kısacası çıkma bakıyorum. Onun haricinde gazda 50 60 kr civarı bir yakıt söz konusu çok geziyorsanız araç sizi üzer bilginize.

Aracım manuel. Genel olarak memnunum fakat parça sıkıntısı yaşıyorum. Sağ arka aks kesti ve Bursa gibi büyük şehirde parça yok. Sıfırı zaten yok. Servise sordum 1900tl + kdv ve 1 ay sonra getiriyolar :smiley: Kısacası çıkma bakıyorum. Onun haricinde gazda 50 60 kr civarı bir yakıt söz konusu çok geziyorsanız araç sizi üzer bilginize.
Aracin yedek parca stoğu ülkemizde bikac sene önce durdu diye biliyorum yakittan once parca olayi bizi biraz fazla üzecek aslında ama yakit yada parca fiyatı olarak diger 4*4 lerle karsilastirinca biraz daha uygun geldi bana.. işten güçten cok fazla firsat bulamıyorum ama hafta sonlari kamp balıkçılık doğa turu vs yapabilirim gazda 60kr az degil ama motor gucune göre normal sanki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.