S sanber Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 29 May 2020 #1 Selamlar..Ustalara bir sorum olacaktı...1999 model vitara da otomatik şanzıman kaç ileridir? 3 ileri veya 4 ileri gibi ...
Selamlar..Ustalara bir sorum olacaktı...1999 model vitara da otomatik şanzıman kaç ileridir? 3 ileri veya 4 ileri gibi ...
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 29 May 2020 #2 4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S sanber Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 29 May 2020 #3 Mibrahim' Alıntı: 4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..Burada ki vitara ile alakalı konularda ''1,6 otomatik 3 ileridir'' diye okumuştum..4 ileri ...
Mibrahim' Alıntı: 4 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..Burada ki vitara ile alakalı konularda ''1,6 otomatik 3 ileridir'' diye okumuştum..4 ileri ...
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 29 May 2020 #4 Sorun nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S sanber Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 29 May 2020 #5 Sorun yok..öğrenmek istedim sadece..daha önce otomatik kullanmadığım için bilgim yoktu..
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 30 May 2020 #6 Güzel araç güle güle kullanın sorunsuz bir şanzıman.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel araç güle güle kullanın sorunsuz bir şanzıman.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mibrahim Kamp II Mesajlar 475 Tepkime Puanı 529 Yer İstanbul Web www.ayyildizoffroadteam.com 30 May 2020 #7 Güzel araç güle güle kullanın sorunsuz bir şanzıman.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel araç güle güle kullanın sorunsuz bir şanzıman.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi