1999 Range Rover Autobiography

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan camarro24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,973

camarro24

Yeni Üye
Selam arkadaslar,erzincanda oturuyorum kalktım bi range aldım.buralarda bu aractan ne anlayan var ne servis.bu arac hakkında herseyi bilmek istiyorum.kullanma kılavuzunu nereden tedarik edebilirim.yardımcı olursanız cok memnun olurum.saygılar selamlar.

Ynt: 1999 Range Rover Autobiography

1998 RR P38 İngilizce Kullanım Kılavuzu --> http://www.ownerinfo.landrover.com/extfree2viewlrprod/servlet/peachviewfile?t=1221551348072/index.htm

1999 RR P38 İngilizce Kullanım Kılavuzu (Amerikan versiyonu için) --> http://www.ownerinfo.landrover.com/extfree2viewlrprod/servlet/peachviewfile?t=1221551124518/index.htm

aracınızı iyi günlerde kullanın.

diğer kitaplar için --> http://www.ownerinfo.landrover.com/extfree2viewlrprod/index.jsp

burada tüm LR modelleri mevcut.

merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.
dün harika bir 1999 RANGE ROVER autobiography aldım ancak aracı yere yakın halde kullanamıyorum. aracı aşağı alıyorum fakat araç yürümeye başladığında kendiliğinden yükseliyor. nasıl sabit tutacağımı bulamadım. bana sölenen tümsekli yolda kendiliğinden yükselir. otomatiktir bu araçların airmatikleri denildi. doğrumudur. birde direksiyonun solunda sinyal kolunun altında bir özellik var. çekince geliyor bırakınca geri gidiyor bu nedir acaba.... cevaplarınızı bekliyorum

teşekkürler.

bykavalye' Alıntı:
merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.
dün harika bir 1999 RANGE ROVER autobiography aldım ancak aracı yere yakın halde kullanamıyorum. aracı aşağı alıyorum fakat araç yürümeye başladığında kendiliğinden yükseliyor. nasıl sabit tutacağımı bulamadım. bana sölenen tümsekli yolda kendiliğinden yükselir. otomatiktir bu araçların airmatikleri denildi. doğrumudur. birde direksiyonun solunda sinyal kolunun altında bir özellik var. çekince geliyor bırakınca geri gidiyor bu nedir acaba.... cevaplarınızı bekliyorum

teşekkürler.

Araci pozisyona aldiginizda solundaki iceri giren dugme ile sabitlemeniz lazim. Yoksa arac belli hizlarda kendini yukseltip alcaltacaktir. Eger ona ragmen yapmiyor ise sensorde bir sikinti olabilir.

ilgine teşekkür ederim aracı pozisyona alıyorum ve düğmeye basıyorum. manuel kullanım ışıda yanıyor fakat aracı haret ettirmeye başladığımda tekrar yükseliyor.
bi arıza olabilir dediğinize göre.

gonencmete' Alıntı:
Araci pozisyona aldiginizda solundaki iceri giren dugme ile sabitlemeniz lazim. Yoksa arac belli hizlarda kendini yukseltip alcaltacaktir. Eger ona ragmen yapmiyor ise sensorde bir sikinti olabilir.

cevabın ve tespitin için çok teşekkürler. aracın sol ön sensöründe arıza çıktı. değiştiriyorum. inşallah düzelir.
sana bir sorum daha olucak üstad, aracın jant ve lastikleri değişmis spor kasa jant ve lastik takıkmış. araç bozuk yolda gezme yapıyor. ben yükseldiği için yaptığını sanıyorum ama bir iki usta olduğu sanan kişi lastiklerden yapar dedi. orjinalini takarsan yapmz dedi. inanın burada usta bulmak zor. ön takımlar harika lastkler ii durumda sizce nedir sorun ?

bykavalye' Alıntı:
cevabın ve tespitin için çok teşekkürler. aracın sol ön sensöründe arıza çıktı. değiştiriyorum. inşallah düzelir.
sana bir sorum daha olucak üstad, aracın jant ve lastikleri değişmis spor kasa jant ve lastik takıkmış. araç bozuk yolda gezme yapıyor. ben yükseldiği için yaptığını sanıyorum ama bir iki usta olduğu sanan kişi lastiklerden yapar dedi. orjinalini takarsan yapmz dedi. inanın burada usta bulmak zor. ön takımlar harika lastkler ii durumda sizce nedir sorun ?

Emin olmak icin pazartesi Anil oto ya gittigimde sorayim sizin icin. Ancak lastikten gezme yapildigini sanmiyorum. Yeni takilan jant orjinal degil ise egik olabilir. Bu da yeterli bir sebep.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR