1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BozkurTürk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,870

Etiketler

Fiyat araştırması yapmadan almayın,Amerikanların yedek parçaları ucuzdur diğerlerine kıyasladığınızda. Piyasada fırsatçı çok 500 TL lik sensörü, 1000 hatta 2000 TL 'ye buradaki arkadaşlara satıldığını gördük. Otomopar ile hiç alışverişim olmadı ama fikir vermesi açısından XJ'nin direksiyon kutusunun fiyatını buraya yazar siz de piyasadan biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

"ORJİNAL BUJİ KABLOSU" nasıl bir şeydir? Benim bildiğim buji kablosu: Şayet dogru yerde aramasını biliyorsan; bu amaç için yapılmış, metre ile satılan makaraya sarılı halde rafta duran bir kablo çeşididir.
Evet orijinal Mopar Buji Kablosu. Çünkü ateşleme için kabloların sıralaması çok önemli. Ve orijinal buji kablolarında hangi kablonun hangi silindire ait olduğu 1 den 8 e kadar sayılarla kabloların üzerinde yazıyor. Orijinal kabloların dirençleri ve boyları farklı sizi veya ustanızı hiç uğraştırmıyor değiştirirken.

Kablonun ateşleme sırası ile ne alakası var? illlede üstünde numara olacaksa keçeli kalemle yazarsın olur biter.
Gelelim kabloların farklı dirençte olmasına işte burada hata yaptınız !!!!!!! şayet kablolar farklı dirençte olursa ucundaki bujilerde farklı kıvılcım üretirki bu istenen bir şey değildir.
Yine söyliyeyim Arabasına göre ateşleme kablosu üretilmez sadece gereken boyda kesilir vede pahalı satmak için üstüne gereksiz kozmetik süs yapılır ( Buji numarası örneği)

Selamlar iş yoğunluğundan dönüş yapamadım kusura bakmayın, 5.2 buji kablo takımını 160 tl size oluru :smiley: Yakıt pompası kalmadı elimde ulaşır ulaşmaz yardımcı olacağım,
XJ direksiyon kutusu 2bin tl fiyat mevcut elimde yok malesef ama. Çok acil ise müşterimize yardımcı olurum.
Dediğim gibi, aracınız ile ilgili fiyat ve teorik bilgilendirmelerde yardımcı olurum. OTOTMOPAR ailesi olarak geniş bir stoklara mevcuduz. Bahsettiğiniz 3 parçadan 2 sinin olmaması artık tedarikçilerinde getirmemesi ve yüksek fiyatta olması. Kaliteli ve uygun fiyatta parçaları müşterilerimize sunmak için sürekli ithalat yaptığımız şirketler ile fiyat indirimi için uğraşıyoruz.
0.541 212 9748 İletişim numarası ile dönüş yapın ve istediğiniz bilgilere yardımcı olayım.
Saygılarımla

sorması ayıp 98 5.2 nin yakıt pompası ne kadar?? ben fiyatlarını biliyorum da 780 TL ödeyen arkadaşa referans olsun diye sizden bilgi almak istiyorum, saygılar ve selamlar...

Airflex markaİ 375-400 TL, Aynı bar'a sahip amerikan yedek parça 275-300 TL, Ankara'da, HMC Amerikan GAraj ve OTO KAYA/Necati.. ikisi de Şaşmaz'da..

oluyor bazen böyle, Amerikan biniyorsanız çevrenizi ve çevre sizi tanıyana kadar karşılaşılıyor bu manzaralarla, hepimiz yaşadık, sonra sonra neyi nereden almanız gerektiğini sora sora, düşe kalka öğreniyorsunuz bu işte.. hepimizin hikayesi aynıdır kısacası...

Airflex markaİ 375-400 TL, Aynı bar'a sahip amerikan yedek parça 275-300 TL, Ankara'da, HMC Amerikan GAraj ve OTO KAYA/Necati.. ikisi de Şaşmaz'da..

oluyor bazen böyle, Amerikan biniyorsanız çevrenizi ve çevre sizi tanıyana kadar karşılaşılıyor bu manzaralarla, hepimiz yaşadık, sonra sonra neyi nereden almanız gerektiğini sora sora, düşe kalka öğreniyorsunuz bu işte.. hepimizin hikayesi aynıdır kısacası...
Orjinal fiyatlar bu demek .Dediğiniz yerlerle iletişime geceyim artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR