1998 Model Discovery V8 Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abrozi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,422

Etiketler
Ynt: 1998 Model Discovery V8 Satılık

Arkadaslar Aracimizi isteyerek aldık ve gerekli gordukce gelistirdik Suan Arac degisikligi Yapmak İstiyoruz Takas icin Tekliflere Acigim Modeli dusuk olmadikca uste para verilebilir aracina gore tabii!
Aracimiza yapilan masrafi ben off road cuyum diyen bilir ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim​

Hayirli Bayramlar arkadaslar.
aracin halati sentetik.goruntusu celik gibi durabilir ama sentetik.fiyati 30000 tl ama inanin bana en az 50000 tl ye mal oldu ama en az ve daha 1 sene olmadi 26500 e aldim ve masraf yaptim dogal olarak.bu aracin iyi yani yaptim ama pek kullanmadim.ve satiliga ciktigindan beri hic kullanmadim.oyle kenarda duruyo.gonlumde satip sifir defender yada rubicon almak var ama takasta olabilir yuksek model rubi yada land roverla.nasip artik.yapilabilecek herseyi yaptirdim bildigim kadariyla .yaptirdim ama en basitinden sis farlarini 1 kere bile yakmamisimdir mesela. dusunen icin gercekten bulunmaz firsat.fazla detay sormayin bilmem nesimi usta bilir ben en buyuk lastigi koy dedim sagolsun garage oto vardi sanirim kemerburgazda ordan stepne dahil takilabilecek en buyugu koyduk.camurluklarda dogal olarak kesildi.gercekten lasrikler dahil sifir.alana hayirli olsun

dersenizki hersey en iyisinden ama neden vinc warn diil valla vinci ben koymadim aldigimda uzerinde camur lastikleri ve celik halatli bu gordugunuz vinc vardi. yoksa vincte warn marka olurdu ama is gorur diye bunla idare ettik halati sentetikle degisip yoksa obur turlu hic bi masraftan kacinmadim .camur lastiklerde fiyata dahildir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR