1998 Model Discovery V8 Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abrozi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,423

abrozi

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar Ozenerek hazırladıgım Aracımı Arac degisikliginden Satıyorum​
BF GOODRICH AT SIFIR LASTIKLER

AYRICA 4 ADET CAMUR LASTIKLERI

HEAVY DUTY ROT KOLLARI

HEAVY DUTY ASKLAR

ARKA DIFRANSIYEL KILIT

T-MAX VINC SENTETIK HALATLI

4 ADET HELLA SIS

1 ADET ARKA PROJEKTOR

ON ARKA CELIK TAMPON

YAN ROOL BARLAR

KOPEK ICIN BAGAJ KAFESI

HI JACK

VINC TAKIM(MAKARA,ELDIVEN vs..)

YUKSELTME ve YAYLAR

AYRICA AKLIMA GELEMEYEN AKSAMLAR

ARAZI ICIN GEREKLI HEAVY DUTY PARCALAR ARACIMA UYGULANDIKTAN SONRA IKI KERE KULLANILDI

ARACIM GARAGE OTO MASLAK NESIMI USTADA YAPILMISTIR

BASKA YAPACAK BEN BULAMADIM....

L8.jpg

L6.jpg

L9.jpg

L2.jpg

L11.jpg

Etiketler
Ynt: 1998 Model Discovery V8 Satılık

Selamlar;

Öncelikle bu linkteki kuralları okumanızı tavsiye ederim: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60776.0

Arkasından da ilanınızı bu başlıkta açabilirseniz, daha çok kişiye erişebilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

İyi satışlar.

merhaba ilginize tesekkurler gerekli linklere baktim ve dediginiz sekilde aracimi satisa koydum satistada yardimci olursaniz sevinirim

Sayın abrozi aracınız gerçekten çok güzel olmuş alana şimdiden hayırlı olsun.Özellikle bu araçlarda yeşil renkler çok hoşuma gidiyor.

sahibinden.com'daki ilanda (düşürülmüş) fiyatı 32,500 TL.

Buradaki ilanda da aracın km'si, otomatik mi manuel vites mi, LPG var mı yok mu ... gibi detaylar olsaymış daha uygun olurdu.

Acaba yanlış mı görüyorum? Vinç halatının ucu sentelik halat ama kalanı çelik gibi görünüyor, halbuki hakat yuvası sentetik halata göre ???

Tekerlek sürtmesin diye ön ve arka çamurluk arkaları kesilmiş. Lastik ölçüsü ne acaba? Spacer da takılmış mı? Yükseltme ile beraber kesim yapıldıysa lastik de büyütülmüştür diye tahmin ediyorum, bu durumda spacer da olmalı, yoksa tam tur sağ/sol dönüşlerde ön lastikler sürtecektir.

Arkadaslar merhaba;

ARACIMIZDA LPG YOKTUR ARAC HAKKINDA BUTUN BILGILER NESHIMI USTADA MEVCUTTUR CUNKU ONUN ELINDEN CIKMA ARACIMIZ ARACIMIZA SON FIYAT 32 BINLIRA ISTIYORUZ LPG TAKMADIK CUNKU AKARYAKIT ISTASYONU SAHIBIYIZ ARACTA HATA SORUN YOKTUR MARJA BASS ARAZIYI ALT UST ET HEPINIZE SAYGILAR VE SELAMLAR ILGINIZE COK TESEKKURLER BOL TIRMANMALI GUNLER CEP TELEFONUM 0 533 727 1414 0 507 291 0303

ARAC HALAT VE AKSAMLARI YENILENDI NESHIMI USTA SENTETIK HALAT KOYALIM DEDI KOYULDU ARAC 90BINDEDIR SAYGILAR

Merhaba
Aracınıza düşündüğünüz satış rakamı nedir?

Tesadüfen malum sitede gördüm 33000tl isteniyor,takasda sadece rubicon maalesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.