1998 3,5 Bu Araç Alınırmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vitara98v6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,478

vitara98v6

Pajero3.5v6
Selam arkadaşlar uzun süredir suzuki araçlara bindim.. Ve aracımıda sattım yana döne jip arıyorum :smiley:) bu hafta disco II baktım ama almayı düşündüğüm arçta sorun çıktı.. Bu ilandaki araç alınırmı bilen varmı acaba :smiley:) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-efsane-iste-jeep/detay
Akşam araca bakmaya gidicem..

Etiketler

Ynt: 1998 3,5 Bu Araç Alınırmı

bu konunun uzmanı suat inan yada neçmi inana danışırsanız sanırım yardımcı olurlat telefonları 0212 270 75 85

arkadaşlar arabayı aldım :smiley:) yıllardır kullandığım suzuki den sonra mitsubishi ye geçtim..

valla suziden sonra ona anca hayvan diyebilirim :smiley:) abi çok harika bişey ya.. bi dünya özellik var ama ne işe yarıyo bilmiyom :smiley:)) kullandıkça öğrencez :smiley: ama çok keyifli bi araç...

vitara98v6' Alıntı:
valla suziden sonra ona anca hayvan diyebilirim :smiley:) abi çok harika bişey ya.. bi dünya özellik var ama ne işe yarıyo bilmiyom :smiley:)) kullandıkça öğrencez :smiley: ama çok keyifli bi araç...

biz en eski kasadan başladık her seferinde başka markaya geçmek için sattık ama sonuç 3.5 e kadar pajerodan vazgeçemedik:smiley: hastalık yapıo siz de bundan sonra olsa olsa kısasına binersiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR