1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vetmederes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,025
Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

plymoon abay dan getirmesi zor diye yazmış ,evet ağır parçalar pahalı geliyor ama hafif parçalar 10 ile 25 tl arasında geliyor.ben double up ın yağ katkısını istanbuldan 12,5 tl kargo ücreti vererek bugün getirttim.sonuçta 250 gr lık kutu.aynı ağırlıkta kutu ingiltereden daha ucuza geliyor.ebay a alışınca çok kolay.ilkönce düşük limitli bir kredi kartı ile üye olun ,pay pal hesabı açın ve lazım olan ucuz bir parçayı satın alın.7-9 günde geliyor.ürünlerin worlwide olanları türkiyeye yol parasınıda veriyor.vermiyorsa sorun hemen cevap geliyor.ebay kullanımını yaygınlaştırırsak hangi araç olursa olsun parça konusunda sıkıntı çekmeyiz.

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar

Ben 5 senedir Opel Frontera kullanıyorum,çok ağır off road yapmıyorum ama hafifde değil. fronti fazlası ile tatmin ediyor.sonuçta her araç kalır veya geçemiyeci yerler olur,fakat vinç iyi çamur lastiği ve sevgi ile heryerde gider.

mutlaka her araça uygun düzenli ve çamurdan sonra iyi bakım yapılmalıdır. Aksi taktirde her marka ve model araç arıza ve sorun çıkartır.

Araç insan gibidir.virus girmeden gerekli bakım ve değişimler yapılmadır.

Kötü fronti yoktur bakımsiz ilgisiz fronti vardır.

Unutmaylımkı Frontera aslında ISUZU dur yani Japon dur.

selamlar

10000.jpg

20000.jpg

30000.jpg

evet size katılıyorum bakım çok önemli ,yukarıda da yazmıştım frontera sahipleri araçlarına bakmıyor ,cj ,jeep yada sj sahipleri araçların mototrundan ellerini hiç çekmiyor.ayda bir motorun tepesinde bakıma alıyorlar.yukarıda yazmış arkadaş işte antifrize bile bakmamış .fronteralarınıza hakettiği değeri verin.benim 2. jipim gerçekten çok keyifli araçlar.

damast' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Ben 5 senedir Opel Frontera kullanıyorum,çok ağır off road yapmıyorum ama hafifde değil. fronti fazlası ile tatmin ediyor.sonuçta her araç kalır veya geçemiyeci yerler olur,fakat vinç iyi çamur lastiği ve sevgi ile heryerde gider.

mutlaka her araça uygun düzenli ve çamurdan sonra iyi bakım yapılmalıdır. Aksi taktirde her marka ve model araç arıza ve sorun çıkartır.

Araç insan gibidir.virus girmeden gerekli bakım ve değişimler yapılmadır.

Kötü fronti yoktur bakımsiz ilgisiz fronti vardır.

Unutmaylımkı Frontera aslında ISUZU dur yani Japon dur.

selamlar

Nette yabancı sitelerde Fronteraya bakarken Opelin Opel Campo Pick up 4x4 modeli gözüme çarptı.Stoplarından farlarına tamponuna kadar Isuzu pickup un kopyası.Yanlışım varsa düzeltin arkdaşlar artık opel dizel motorlarını Isuzuya yaptırıyor değil mi ? Bu arada fotolar gerçekten çok güzel ;D

Merhaba

birçok araç sahibi araca bakmıyor sonra sonrun var diyor kötü diyor,ben kesinlikle katılmiyorum buna.
Piyasada frontinın tutması veya tutulması benim için hiç önemi yok sonuçta höbi ve off road aracı. Bu fiyata bu kadar konfor büyük ve vergi avantajlı başka araç yoktur.

beni üzmüyor ben onu seviyorum oda beni ;) hayat güzel işte.

vetmederes' Alıntı:
Nette yabancı sitelerde Fronteraya bakarken Opelin Opel Campo Pick up 4x4 modeli gözüme çarptı.Stoplarından farlarına tamponuna kadar Isuzu pickup un kopyası.Yanlışım varsa düzeltin arkdaşlar artık opel dizel motorlarını Isuzuya yaptırıyor değil mi ? Bu arada fotolar gerçekten çok güzel ;D

dediğim gibi Frontera aslında Isuzu rodeo (uzunkasa) amigo(kısa kasa).Dizel motor izusu dur ama tüm dizel motorları isuzu muya yaptırıyor tam bilimıyorum,ama bende böyle birseyler duymuştum

selamlar

evet benim içinde piyasa tutmuyor lafı önemli değil ama bazen fronterayı kötüleyen birisi duyduğumda da cevap vermeden açıklama yapmadan olmuyor.4x4 e binmek bir zevk işi ,keyif işi.araç ile sürücü arasında bağ olmalı.şehrin içinde sokaklarda ,caddelerde gezmeye benzemiyor.bir karda ,buzda yada sahilde kum üzerinde veya resimlerdeki gibi çamurlarda boğuşmak insanı bambaşka dünyaya götürüyor.ben bu bağı frontera ile kurabiliyorum.fırsat buldukça frontiyle doğaya kaçıyoruz.5 yaşındaki çocuklarım bile binek otomobili istemiyor.aracın reklamını yapacak halimiz yok değilmi sonuçta üretilmeyen bir araç.

Frontinı tutulması o senelerki vergi dilimlerinden kaynaklanıyor. uzun kasa 1997 frontera 1805 kg o yillar en son vergi diliminde ve satişi zorlaştimiştir.ve şimdi vergi motor hacmine göre şu anda çok avantajlı bir araç fronti :D

selamlar

Evet şu anda çok avantajlı durumda gerçekten.Bu arada sizin araçta katalitik konvertör ne alemde acaba.değiştirdinizmi?benim araç 150.000 e geldi hem gazda hem benzinde kullanıyorum ,katalitik konvertörün değişmesi lazım diye düşünüyorum.ama başka 4x4 lerde sökenler var ,araya susturucu koyuyorlar ama oda sensöre zarar veriyormuş.ben sökmek istemiyorum değiştiricem ama orijinali çok pahalı bu konuda ne yapabilirim?

damast' Alıntı:
Merhaba
birçok araç sahibi araca bakmıyor sonra sonrun var diyor kötü diyor,ben kesinlikle katılmiyorum buna.
Piyasada frontinın tutması veya tutulması benim için hiç önemi yok sonuçta höbi ve off road aracı. Bu fiyata bu kadar konfor büyük ve vergi avantajlı başka araç yoktur.
beni üzmüyor ben onu seviyorum oda beni ;) hayat güzel işte.
Murat Bey siz kullanıcı olarak araçtan memnunsanız tamamdır. Ben şu an 3 kapı JLX kullanıyorum (Yarın Ne Kullanacağım Belli Olmaz), benim araca da burun kıvıranlar var ama umrumda bile değil. Örneğin Niva'da pek beğenilmez, ancak benim iki sağlam tanıdığım var, sadece bir aylık kazançları ile sıfır km.sini alabilecekken 5-6 yaşında Niva'ya yıllardır (hakkını vererek) biniyorlar. Bu konuda başkalarının düşüncelerine kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. ;) Selamlar.

Not : Ben de eski bir Frontera kullanıcısıyım.

s.sinan' Alıntı:
Evet şu anda çok avantajlı durumda gerçekten.Bu arada sizin araçta katalitik konvertör ne alemde acaba.değiştirdinizmi?benim araç 150.000 e geldi hem gazda hem benzinde kullanıyorum ,katalitik konvertörün değişmesi lazım diye düşünüyorum.ama başka 4x4 lerde sökenler var ,araya susturucu koyuyorlar ama oda sensöre zarar veriyormuş.ben sökmek istemiyorum değiştiricem ama orijinali çok pahalı bu konuda ne yapabilirim?

benim fronti 140000de bir katalik konvertör çıkardım sonra tekrar taktım bende birsey değişmedi. çok çekiş düşüklüğü olursa araya susturucu bence olur.

Mustafad' Alıntı:
Murat Bey siz kullanıcı olarak araçtan memnunsanız tamamdır. Ben şu an 3 kapı JLX kullanıyorum (Yarın Ne Kullanacağım Belli Olmaz), benim araca da burun kıvıranlar var ama umrumda bile değil. Örneğin Niva'da pek beğenilmez, ancak benim iki sağlam tanıdığım var, sadece bir aylık kazançları ile sıfır km.sini alabilecekken 5-6 yaşında Niva'ya yıllardır (hakkını vererek) biniyorlar. Bu konuda başkalarının düşüncelerine kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. ;) Selamlar.

Not : Ben de eski bir Frontera kullanıcısıyım.

merhaba

önemli olan araçla mutlu olmak hakkını vermek bütçeye uyması gerisi önemli değil. şükretmek lazım.

şu anda çekiş düşüklüğü yok gayet iyi elimle katalitik konvertörü yokluyorum bozulmada yok gibi ama hep araba ile uğraşınca takıyosun işte.

Bende frontera 2.0 sport var ve çok memnunum piyasada tutulmaması doğru ama bu benim gibi fronterasıyla arasında bağ oluşan birisi için hiç önemli değil. frontera alırken çok araştırın ve anlayan insanlardan bilgi edinin,göreceksiniz bu paralara bu konfor,ekonomi ve prestij paşka hiç bir 4x4 de yok.

evet bende de 2.0i sport modeli var ve bende aracımı seviyorum.yalnız şu ebay dan alışverişi yaygın hale getirelimde belki parçalarTürkiye ye daha ucuza gelir.

http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/Car-Parts-/14239/i.html?Manufacturer=Vauxhall%252F%2520Opel&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_fln=1&_npmv=3&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&Model%252F%2520Series=Frontera

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR