1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa ERKİŞİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,809
Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

arac cok güzel ama öndeki demir aracın tüm heybetini gölgelemis tabiki arac sizin keyif sizin ben sadece fikrimi söyledim

Etiketler

Aracın orjinal hiç bir yerini bozmadan. 5 dakika içersinde monte ve dmonte olacak şekilde

tasarlanmıştır. tabiiki birçok güzel tasarım uygulana bilir, işlevsel özelliğinde hiç bir sıkıntı yok

böylece orjinalliğide hiç bozulmamıştır.

saygılarımla

Satana vede alacak olana hayırlı olsun , alan sevinecek gibi gözüküyor Maşallah ;)

İzogrand' Alıntı:
Satana vede alacak olana hayırlı olsun , alan sevinecek gibi gözüküyor Maşallah ;)

İzzet abi,

ben bu Hilux'ü yakınen bilirim..

alacak olan müstakbel sahibi, direk ''kadir gecesi'' doğumlulardan olur..

syg

cok istiyorum bu aracı almayı ama aracım durdugundan dolayı bişey yapamıyorum aracım satılsa hiç düşünmeyecem hayırlı satışlar...

NVR01' Alıntı:
cok istiyorum bu aracı almayı ama aracım durdugundan dolayı bişey yapamıyorum aracım satılsa hiç düşünmeyecem hayırlı satışlar...

Çok istiyorum bu aracı... resminiz ile bütünleşmiş bir söz olmuş:smiley:

Selam Mustafa Abi, Ertan'ım..

şu '' anlayana,bilene'' ifadesi son zamanlarda anlamını kaybetmeye başladı..bir kaç topik var konuyla ilgili.

direk '' işine gelene '' mi yazsak acaba..?

syg.

MUDANYALI' Alıntı:
İzzet abi,

ben bu Hilux'ü yakınen bilirim..

alacak olan müstakbel sahibi, direk ''kadir gecesi'' doğumlulardan olur..

syg
Allah kimseyi bu evlatlardan (hilux)ayırmasın , olmayanlara da nasip etsin inşallah . Hele bilinen vede bakımlı bir evlatsa , aynen dediğiniz gibi kardeş . Kadrini bilecek olana nasip olsun inşallah . Dostçakalın ;)

İlan sürecinde iyi dilekler ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

........................ARAÇ YAZILAN FİYATTAN SATILMIŞTIR.................

İLANI KALDIRABİLİRSİNİZ

Alanda satanda hayrını görsün , satan tez zamanda yine Toyotasına kavuşsun ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri