1994 Model Vitara İle Aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,661

HASAN_5434

Hudoff offroad clup
Yer
İstanbul
arkadaşlar samurai ve teiostan sonra 94 model tek kapı vitara aldım aracı tanıyan vardır aranızda get ile yükseltilmiş 30.9,5 15 federal lastik var altında yakıt lpg de 45-50 krş fazlqa gibi geldi bana çok zıplama yapıyor araç çeki çok düşük 1 aydır kullanıyorum şu anlık böyle resimleri atayım da bi bakın

IMG_4774.JPG

IMG_4777.JPG

Ynt: 1994 Model Vitara İle Aranızdayım

hayırlı olsun bol çamurlu günler,bendede aynı mod var ,araç şık duruyor.

bedede 5 san getle yükseltme var ,rastiklerim standart,merak ettiyim bu lastiklerle ne yakıyor.

bekirgümüş' Alıntı:
bedede 5 san getle yükseltme var ,rastiklerim standart,merak ettiyim bu lastiklerle ne yakıyor.
teşekkür ederim Yukarıda yazdım ama farketmediniz herhalde 45-50 krş yakıyor lpg de

pardon sonradan farkettim ,bence yakıt fazla farketmemiş lastikler yakışmış azbişey yakıtta farketmesine deyer

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle sürmenizi dilerim. Aracınız çok şık duruyor maşallah.

Ancak yakıt fazla bence. Ben de 30.9,5 15 kullanıyorum Hercules marka M/T. 3 inch yükseltme var ve 5 kapı. 31-35 aralığında yakıyor 2 çekerde. Sürekli 4 çekerde 41 kuruş yaktı geçenlerde şehiriçi. Bizimkinde ayna mahruti değişimi var,

Bir de Rot ayarlarına bir baktırırsanız iyi olur ön sol lastikte bir sapma var gibi. O da etkiliyor yakıtı. 20 TL ye ayarlıyorlar zaten bişey kaybetmezsiniz.

Merhaba,eğer süspansiyonda yükseltme nedeniyle bazı sertleşmeler olduysa bilemem ama lastik basınçlarını bir kontrol ediniz.
Gerçi basınç fazlaysa ve düşürürseniz şu ankinden daha fazla yakış olacaktır bu da bir gerçek ama konfor artar.
Yüksek basınç yakıtı düşürür,hızı ve hızlanmayı artırır ama aracın çabuk dökülmesine ve az tutunmaya sebep olur.
Arkadaşların dediklerini de bir kontrol ettirin,ön düzen,motor ayarları vs...
Güzel görünüyor,iyi günlerde kullanın.

Kuzay' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle sürmenizi dilerim. Aracınız çok şık duruyor maşallah.

Ancak yakıt fazla bence. Ben de 30.9,5 15 kullanıyorum Hercules marka M/T. 3 inch yükseltme var ve 5 kapı. 31-35 aralığında yakıyor 2 çekerde. Sürekli 4 çekerde 41 kuruş yaktı geçenlerde şehiriçi. Bizimkinde ayna mahruti değişimi var,

Bir de Rot ayarlarına bir baktırırsanız iyi olur ön sol lastikte bir sapma var gibi. O da etkiliyor yakıtı. 20 TL ye ayarlıyorlar zaten bişey kaybetmezsiniz.
Teşekkür ederim 70 tl lik gaz ile 140 km zor gitti benzinde aynı şekil hatta dahada fazla dediğiniz gibi bi rot ayarına gireceğim ondan sonra bi bakalım

ttogan' Alıntı:
Merhaba,eğer süspansiyonda yükseltme nedeniyle bazı sertleşmeler olduysa bilemem ama lastik basınçlarını bir kontrol ediniz.
Gerçi basınç fazlaysa ve düşürürseniz şu ankinden daha fazla yakış olacaktır bu da bir gerçek ama konfor artar.
Yüksek basınç yakıtı düşürür,hızı ve hızlanmayı artırır ama aracın çabuk dökülmesine ve az tutunmaya sebep olur.
Arkadaşların dediklerini de bir kontrol ettirin,ön düzen,motor ayarları vs...
Güzel görünüyor,iyi günlerde kullanın.
bilmiyorum olabilir belkide kupa ve normal yükseltilmiş toplamda 10 cm fazla herhalde lastık basınçlarını konrol ettırdım 30 du 28 e ayarlattırdım otomatik jigle var bunda ama karbüratörlü herhalde bi ayar yaptıracağım artık iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Merhaba ;
3 ay geçmiş yazalı ama yinede hayırlı olsun demek istedim bendede aynı kasanın 5 kapılısı var ve şu anki fiyatlarla şehir içi 0.30 tl yakıyor

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR