dronder' Alıntı:İyi dilekler sunan tüm dostlara teşekkür ederim.
Özenle hazırladığım aracın aile içinde kalması ve kıymet bilecek birine gitmesi beni de sevindirdi...
Yeni projem iki araç olacak otomatik jimny ve cj5 bakalım hayırlısı artık...
dronder' Alıntı:İyi dilekler sunan tüm dostlara teşekkür ederim.
Özenle hazırladığım aracın aile içinde kalması ve kıymet bilecek birine gitmesi beni de sevindirdi...
Yeni projem iki araç olacak otomatik jimny ve cj5 bakalım hayırlısı artık...
yosunbusra' Alıntı:önder abi 1 yapılı jimny 3 tanede standart jimny var bende hala ama düz istiyosan, yardımcı olabilirim : )
hasanfb' Alıntı:Hayırlı olsun abi...
Sezonda açıldı yakışır bir cj-5 Jeep olsun yeterki..![]()
ulusotomotiv' Alıntı:umarım aracı istanbul almışdır)) eğer tahmin ettiğim arkadaş almışsa cok sevindim
![]()
ulusotomotiv' Alıntı:cj almayı düşünürsen sana kendi cj vereyimde yabancıya gitmesin![]()
FEYZİ' Alıntı:öndercim araban emin ellerde ona gözüm gibi bakacağım aillede bir evladımız daha oldu. arabaya sky jacker 3.5 inch yükseltme ox ön arka %100 kilit. amerikaya manuel şamzuman siparişi verdim. araca binmeden garaj off road nesimi ustanın ellerine bıraktım ayrıca amerikadan moon visor ve geniş dodikler sipariş ettim. safari snorkel, ord oto (orhan ustaya) ruflect arka tampon ve vinç taktırıyorum. biraz uğraşacağım ama bu arabaya değer. seni cjyide en yakın zamanda görmek isterim.