1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,698

dronder

www.hayatdis.com
Yer
kocaeli/merkez
Web
www.hayatdis.com
Fiyat : 26.500tl

8 Mayıs 2009 tarihinde bu hali ile TÜV muayenesinden geçmiştir.

Off-road için özenle hazırlanmıştır... (aracın yürüründe hiçbir problem yoktur. Fren merkezleri, diskler balatalar sıfır, ön takım sıfır, şanzıman sıfır. şanzıman yüksek performans kiti ile modifiye edilip sıfırlanmıştır... 4x2 seçeneği olduğu için şehir içi yakıt tüketimi çok ekonomiktir... ( 100km de ortalama 16lt lpg )

Standart özellikleri...

*1994 model 133.000 mil de zj...

*4 litre 6 silindir sorunsuz motor... (v8 5.2 ile kıyaslamayın)

*4x2h 4x4h ve 4x4l seçenekli (command track) şanzıman...

*Tartarini sıralı sistem lpg...

OFF-ROAD İÇİN YAPILANLAR...

*3.5 yükseltme kiti, 2 flanş, direksiyon amortisörü...

*31x10.5x15 marshall mt... (5 adet, stepne sıfır)

*Ön - Arka çelik tampon...

*Önde tabor 9k (magnum) 4.5 tonluk vinç...

*Arka defransiyel kilidi

*Rock slider, şanzıman koruyucu...

*Üst sepet, ilave aydınlatma... (sepette 4 delici, tamponda 2 far destekleyici)

*Cb telsiz 40 kanal fm/am ve off-road tipi araç anteni...

*Gps sistemi... (magellan sportrak pro)

(aracın tüm bakımları ve off-road modifikasyonları maslak sanayide atilla ustada yapılmıştır...)

(2000 model ve üstü otomatik vites araç ile takas olur...)

jeepe yaptığım tüm işlemler garajda detaylı anlatılmıştır....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33639.0

14061928_4xi.jpg

14061928_5wc.jpg

14061928_7rr.jpg

14061928_jtx.jpg

Etiketler

Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj

Araç Karadeniz gezisinde oldukça başarılıydı. Yakıt tüketimi de oldukça iyiydi. Fiyatı daha da makul olmuş. Değerini bilen bir arkadaşa gider umarım.

illa bir off-road aracı alacam.ama freelanderimi satmam lazım.2,5 v6 freelander triptonik ile takas düşünürmüsünüz.aracımın sahibinden ilan nosu:10145508
ilanlarımızdaki linki:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14950.0

Önder hoca çok özenerek topladı bu aracı, fiyatı da çok makul gerçekten, hakikaten değerini bilen birisine gider inşallah.

İyi dilekler sunan tüm abilere teşekkürler...

Başka bir projem olduğu ve tez canlı yapımdan dolayı zararına veriyorum, cevat abinin tanımlamasıyla " kaşınıyorum " ...

takas olabilir arayın konuşalım ;)

önder bey;
ben de ilaç firmasında çalışıyorum çorum da. benim arabayı veriyim siznki alayım da üste param yok :smiley:

selamlar önder bey internette fiyat biraz daha düşmüş galiba gps hariç, ben araçla ilgileniyorum yalnız bu araçların içinin nasıl olduğunu bilmiyorum içinin fotoları varmıdır acaba, birde benim 2004 model ford focus HB 86.000 de 100000km boyunca garantisi devam edecek BRC SEQ24 sıralı sistem lpg li (derincede FS otogaza taktırmıştım çok memnunum bu arada) temiz bi aracım var yalnız manuel, malum of-road doğa işi benide sardı ne dersiniz:smiley:

Bir oturun bakın bence aracın içine. Bu araçlar, yani amerikanlar, içlerine oturduğunuzda zevk verirler, resimle bu hissi alamazsınız.

Evet son 1 hafta için fiyat 22.500tl....

Buraya yazmayı unutmuşum...

Güven abinin dediği doğru içine oturup bakmak lazım...

Numaram 0 532 554 23 08

Alan arkadaşa ve sana hayırlı olsun hocam . Umarım hakkıyla kullnacak birine gitmiştir zira özellikle ZJ ciler olarak zevkle izlediğimiz ve örnek teşkil eden bir araçtı ...

Selamlar , Saygılar ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR