Ankara da ivedik hurdacılar da Jeep Market var. Orada çıkmaları deneye deneye halletmiştim (93 grand cherokee için) . Yine Ankara da Oto Anka var, parçanın duruma göre yapabiliyorlar.Kimse yok mu? Başına gelen böyle birşey.
Merhaba;Ankara da ivedik hurdacılar da Jeep Market var. Orada çıkmaları deneye deneye halletmiştim (93 grand cherokee için) . Yine Ankara da Oto Anka var, parçanın duruma göre yapabiliyorlar.
İlk American aracım olduğu için vermiş olduğunuz çıkma malzeme yerleri bile benim için çok değerli. Teşekkür ederim. Ankara da bu aracın dilinden iyi anlayan bir yer neresi var. Bildiğiniz? Soru sorduğum zaman yanıt alabileceğim?Ankara da ivedik hurdacılar da Jeep Market var. Orada çıkmaları deneye deneye halletmiştim (93 grand cherokee için) . Yine Ankara da Oto Anka var, parçanın duruma göre yapabiliyorlar.
Forumda cherokee başlığında çok değerli bilgiler var. Yavaş yavaş onları okumanızı öneririm. içlerinde servis önerileri de var. servis beğenisi kişiden kişiye değişiyor, mecburen deneme yanılma yapacaksınız. HMC jeep den memnunum ben.İlk American aracım olduğu için vermiş olduğunuz çıkma malzeme yerleri bile benim için çok değerli. Teşekkür ederim. Ankara da bu aracın dilinden iyi anlayan bir yer neresi var. Bildiğiniz? Soru sorduğum zaman yanıt alabileceğim?
Tekrar teşekkürler