1992 niva ile 2005 ve üstü niva takas düşünüyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakaannn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,985

hakaannn

Yeni Üye
Yer
izmir
Merhaba arkadaşlar,1992 model beyaz lpg li lada nivamı 2005 ve üstü niva ile takas düşünüyorum.ilgilenenen arkadaşlar olursa 533 721 79 99 HAKAN TUNCER. İZMİR ,ÖDEMİŞ. fotoğrafları kısa sürede yükleyeceğim.

Etiketler
Ynt: 1992 niva ile 2005 ve üstü niva takas düşünüyorum.

resimler bular

SP_A1406.jpg

SP_A1407.jpg

SP_A1408.jpg

SP_A1409.jpg

SP_A1410.jpg

Araç yaşına göre çok iyi durumda gözüküyor , direksiyon ayrıntı olarak hala orjinal.Yeni model niva almayı düşünüyorsanız aracınızı satıp yeni model almak maddiyat açısından daha karlı olacaktır.Takasda fiyat düşer ve ikinci olarak genelde yeni model araç satanlar eski modele geçişleri zor olur.Aracınız temiz ve satarken model itibarı ile fiyatı cazip olacağından satışı daha kolay gerçekleşir düşüncesindeyim.

Haklısınız kaner bey,arac toplu ve düzgün bugün 2005 model bi arabayla(niva)görüşüyorum eğer o olmazsa satılığa çıkarıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR