1992 model Lada Niva orjinal 15000 km. yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canarig Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,651

canarig

Yeni Üye
Sevgili üyeler, 1992 model 15000 km.'de ilk sahibi olduğumuz, döşemesinden boyasına kadar fabrika orjinali hiç kazasız aracımızı satmak istiyoruz. Havalar biraz düzelince bakımını muayenesini yaptırıp satışa koyacağım.17 yaşında 15000 km olurmu demeyin, yalnızca eşim kadıköy içinde kullandı son iki senedirde kullanamıyor. İlan sitelerinde 6 - 12 bin tl arasında fiyat koyuyorlar.Akü, yağ, 4 lastik yeni, bakımını yaptırıp sattıktan sonra kulağımın çınlamayacağı hale getireceğim. Geleyim derdime , ne fiyat istemeliyim???.Vakit ayırıp cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Saygılar

Can Arig

Etiketler

Ynt: 1992 model Lada Niva orjinal 15000 km. yardımcı olurmusunuz

bencede sis resimlerini bir siteye ekleyin bakalım nasıl bir nivaymış bu İstanbul gibi rütübetli bir memlekette 17 yıl nerde sakladınız cok merak ettim dogrusu ???

www.arkeolojimerkezi.com

Hasan Bey ve Dursun Bey, selam.Niva resimlerini yarın ekliyeceğim. Arabanın sahibi eşim arkeolog, yukarıda web sitesini de vereyim dedim.Off-road yapamayız ama arazi aracı sevgimiz çoktur.Yazın Trakya' da bulunuruz.Sitede fotorafı var oradada 1952 model cj5 Jeep kullanıyoruz.Lada Niva' yı Göztepe sanayideki özel lada servisi var bir onlar bilir.Yarın özellikle içinin ve döşemelerinin fotaraflarını koyayayım bu kadarda olmaz dersiniz.Saygılar.

eger dediginiz kadar temizse ,1 gün ilanda kalmaz satılır, merak etmeyin ,bu sitede orjinal meraklısı çok arkadaşımız var :smiley:

p1000344yb.jpg

p1000341w.jpg

p1000350.jpg

p1000355y.jpg

p1000361o.jpg

p1000352o.jpg

p1000349a.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın kikometrenin doğrusu 10.000 miş . Yanlışlıkla 5000 ben ilave etmişim. Yaşa bağlı 2-3 yerinde korozyon bulunmakta. Aracın tüm bakımını ve muayenesini yaptırıp teslim edeceğim , sizce ne fiyat istemeliyim. Saygılar.

fiyat konusunda şöyle bir yorum yapayım sitedeki arkadaşlar bilir zanndersem 1998 lada niva var hala duruyormu plakası pas olan efsane araç tanpon lastık bir sürü ekstırası olan araca 11.000 istiyordu varın gerisini siz düşünün aracınız temiz lafım yok size örnek olması acısından söylemek istedim bence malınızın değerini siz koyun yoksa bazı insanlara malımı al değince mundar olurmuş diye bir atasözü hatırıma geldi hayırlı satışlar umarım aracınızı satarsınız hayırlı satışlar

aracınız temiz fiyat konusuna gelince hurdasına 3.5 tl istiyorlar iyiside maksimum 7 bin uafk pazarlıgıda hesaba katın

çok güzel bir araç umarım iyi bakcak birine dilediğiniz fiyat aralığında satarsınız,

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Binek araba olsa acımayıp satardım , bu arazi aracı insanı daha fazla bağlıyor herhalde. Bir müddet daha kullanmaya devam. Aslında 17 yaşında araca max.7000 tl. normal ama ben kıyamadım.Tekrar saygı ve sevgiler.

simurg2' Alıntı:
fiyat konusunda şöyle bir yorum yapayım sitedeki arkadaşlar bilir zanndersem 1998 lada niva var hala duruyormu plakası pas olan efsane araç tanpon lastık bir sürü ekstırası olan araca 11.000 istiyordu varın gerisini siz düşünün aracınız temiz lafım yok size örnek olması acısından söylemek istedim bence malınızın değerini siz koyun yoksa bazı insanlara malımı al değince mundar olurmuş diye bir atasözü hatırıma geldi hayırlı satışlar umarım aracınızı satarsınız hayırlı satışlar

pas 11 satılıkmı ?

Tüm site müdavimlerine selam ederim,
malum yeni üyeyim :smiley:

henüz karavanım yok ama yıllardır hayalini kuruyorum,

Konuya geleyim,
Bu araç için düşünülen bir fiyat var mı öncelikle onu sormak istiyorum, araba harika görünüyor söylemeden edemeyeceğim şimdiye kadar bir kaç tane inceledik yerinde, lifte kaldırınca altının birden çürüdüğünü gördük. Malum şimdi eski araçlar gibi karoser şase üzerinde değil, katlanmış saç karoser şase işlevinde bu nedenle alttan darbe yada çürük görünce kaçtık.

Araç için ayrıca otomobille takas düşünürmüsünüz?
Bende 1999 Pali HL var
100 bine geliyor kilometresi 1,6 motor sıralı tip tüplü 16 valf 100 beygir. Ufaktefek çizik boyası vb var ayrıntıları gerekirse görüşürüz.
Bi de abimde 2001 Opel Astra Classic sedan var, 1,6 ve 16 valf motor sırali sistem tüplü, klima ve abs var
Niva yı abim av için arıyor aslında doğa gezisi diyelim pek silahla ateş etmez taşır :smiley:
Ben de karavan çekebilecek bir araç baktığım çin aklımda olan bi model, tabi imdi arabam daha güçlü ama 4 çeker değil.

Aracı hala satmadıysanız görüşmek isterim.
kemalbenli@otmail.com 0.544.547.55.81
saygılar, tüm
arkadaşlara keyifli geziler.

Kemal Bey, konuyu satış amaçlı değilde daha ziyade bu model araçlara çok farklı fiyat istendiğinden dolayı danışmak amaçlı açmıştım.Tecrübeli arkadaşlar bu modellerin temizinin en fazla 7000 tl edeceğini belirttiler. Aracı satıp üstüne koyabileceğim parayla düzgün birşey alamayacağımdan kullanmaya devam edeceğiz.
Saygılar

Merhabalar,
Öncelikle bi satış ilanı gibi yazdığım için özür dilerim,
2 tane 4 çeker aracınız olduğu için birini kullanmadığınızdan sattığınızı düşündüm,
İlginize tekrar teşekkür ederim,
saygılarımla,
Kemal BENLİ,
SİNOP

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR