msenol
Kamp II
Offroada vakit ayıramadığım için satıyorum. Araç temizliğinden ötürü Ankara'dan alınıp, İstanbul'a getirilmiştir. Uşak TEDAŞ'tan çıkma olup Yanasip'ten alınmıştır.Motoru kendini ispatlamış, halen Toyota forkliftlerde kullanılan 4Y motordur. Karbüratörlüdür ve LPG uyumludur. Motor ve yürüyen çok iyi durumdadır. Sitenin kapalı garajında muhafaza edilmektedir.
Trafik sigortası düşük olması için 59 plaka çıkarttım. Şu anda trafik sigortası 300TL civarıdır. (34 olsaydı 600-800 civarı tutuyor)
Km'si orijinal 123bindir.
6 aylık vergisi 123 TL.
100 km 16 lt LPG yakar.
Rot, rot başları, direksiyon amortisörü, ön amortisörler, ön arka fren balataları değiştirilmiştir.
Makasların bakımı (değişim, ek ve burç değişimi) , karbüratör bakımı yapılmıştır.
33x12,5x15 cooper stt lastik, amerikan jant ve snorkel takılmıştır.
Lovato LPG montajı yaptırılmıştır.
Orijinal lastikleri, 16" bilezikli jant ve kasa brandası da beraberinde verilecektir.
Hidrolik direksiyon yoktur.
Muayenesi Ekim 2014'e kadar vardır.
Çürüğü, pası, vuruğu, kırığı yoktur.
Fiyat 20.000, gezenbilircilere küçük bir ikram olur.
Tel: 5-3-3-5-4-4-0-3-0-4
Trafik sigortası düşük olması için 59 plaka çıkarttım. Şu anda trafik sigortası 300TL civarıdır. (34 olsaydı 600-800 civarı tutuyor)
Km'si orijinal 123bindir.
6 aylık vergisi 123 TL.
100 km 16 lt LPG yakar.
Rot, rot başları, direksiyon amortisörü, ön amortisörler, ön arka fren balataları değiştirilmiştir.
Makasların bakımı (değişim, ek ve burç değişimi) , karbüratör bakımı yapılmıştır.
33x12,5x15 cooper stt lastik, amerikan jant ve snorkel takılmıştır.
Lovato LPG montajı yaptırılmıştır.
Orijinal lastikleri, 16" bilezikli jant ve kasa brandası da beraberinde verilecektir.
Hidrolik direksiyon yoktur.
Muayenesi Ekim 2014'e kadar vardır.
Çürüğü, pası, vuruğu, kırığı yoktur.
Fiyat 20.000, gezenbilircilere küçük bir ikram olur.
Tel: 5-3-3-5-4-4-0-3-0-4