1991 Defender 110 Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorba Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,483

zorba

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar

bulunduğum şehirde 1991 model defender 110 var...sahibiyle konuştum,bir öğretmen arkadaş...satlık mı dedim...satarız dedi...

aracın fotolarıda var sonra koycam....motoru yeni yaptırmış...sorunsuz dedi...difransiyel kilitlerde bir sorun yok,düzgün çalışıyor dedi...sahibine göre sadece hidrolik direksiyon yapılması gerekiyormuş...

17.000 e veririm diyor...

şimdi ben off road için bir araç alcam...aslında lada niva düşünüyordum ama bu defenderi görünce aklım karıştı...

fotoları koyunca daha objektif fikriniz olur sanırım...ama yinede şimdiden bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim...

özellikle fiyat-model değerlendirmesi yaparsanız sevinirim...
sizce fiyat nasıl?

Etiketler
Ynt: 1991 Defender 110 Yardım ?..

aracin hangi yakit kullandigini belirtirseniz daha iyi sonuclar alirniz cunku onemli<<

Araç düz dizel ise veya benzinli ise rakam çok...(%99 öyle)
Sahibinin sadece hidrolik direksiyon dediği şeyi sıfır parçalar ile 2000 liraya zor yaptırırsınız...
Aceleye gerek yok, Defender, hele hele düz dizel yada benzinli Defender bulunmaz hint kumaşı değil. Gördüğünüz bir araca değil de, satılmaya çalışan bir araca kasarsanız çok daha ucuza alırsınız...
Kolay gelsin.

[attachment=1]

r11.jpg

size iki şey önereceğim,

bu araca talip olmadan önce;
1-araçlar/landrover kısmında defender başlıklı konuları okuyunuz,
2-sahibinden.com sitesindeki satılık defenderlere göz atınız,

halen yukarıdaki araç diyorsanız, sizin takdirinizdir

selamlar.

çük carik yoksa araç güzele benziyor ama alındıgı gibi boyanmişa benziyor yane sadece boya...
bende satıyorum birde buna bak
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22203.0

sayin zorba , heyacanlanmanin geregi yok , hele ki bu kis gununde para cebini sikmiyorsa,,, o arac umut beyinde dedigi gibi bulunmaz hint kumasi degil . ve asiri kazik fiyat. ve size tavsiye edildigi gibi duran mala degil satiliga cikmis mala talip ol,, ol ki pazarlik yapabilesin, ve burdaki butun yazismalara iyi gozat. cok ogretici ,, almadan binmeden bile anliyosun neyin ne oldugunu hersey tecrube ile sabittir , bunun yaninda o fiyatin altin da daha guzel araclar var sahibinden com da ve araba.com da ,, bir goz at fiyat ayarlamasini kendin bile yapabilirsin, sasirma .. gazada hic gelme , resim deki arabayi satiyom desen hayatta aldigin fiyata satamazsin, bol sans:smiley:

yunus bey selam ederim , bakiyorum da potansiyel musteryi kacirmiyosunuz,,:smiley: hayirli isler

selamlar zorba off road icin bir arac almayi dusunuyorsan land rover defender 90 bence en uygun secim ama arac secimi tabiki kisisel bir olay ama bence defenderin 110 u tartisilmaz güzel her istegi karsilar cinsten yani
hidrolik direksiyonu yapilmis biraz topluca bir defender 110 zamanla hem ugrasmak icin hem binmek icin bence zevkli bir arac
kasali defender iki kisi tasima kapasitesi ile bastan kaybediyo benim icin daha cok is arabasi görünümü uyandiriyor
ama güzellik görecelidir unutmamak gerek benim icin cirkin olan baskasi icin cok güzel olabilir...

Fotolardan sonraki yorumlarımı yazayım:
-Araç MKE Jandarmadan çıkma.
-3.000 YTL maksimuma alınıp fıs fıs boya atılmış, sağı solu toparlanıp yürür hale getirilmiş.
-Lastik ister.
-Vinç yok.
-Düz dizel.
-Altındaki ve park civarındaki damlamış yağlar muhtemelen bundan damlayan aks/arazi şanzımanı/vites kutusu ve belkiş de krank keçesi yağları.
-Herşeyden önemlisi pickup. Bence bu rakama çok daha bakımlı yine düz dizel 110 station 5 kapı bulunur. İnanın 4-5 kişi binip uzun yola çıkmak vs pickup sahibi olmaktan çok daha keyifli. Hem de vinçli.
-Sakın acele etmeyin.

Yorum ve fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Başta biraz heyecan yaptım..ama şimdi daha detaylı değerlendirme yapacağım tabi...

aslında araçla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmam gerekiyor..onuda önümüzdeki günlerde yapacağım..

Nette olan bütün satılık defender ilanlarına %90 baktım..gerçekten tam bir standart yakalamak çok zor...

Bu araçlara fiyat biçmek sanırım biraz gönül işi...

Merhaba,
2.5 lt benzinli def 110 sahibiyim. Resimdeki araci su anda sahibi en fazla 10-12000 ytl ye satabilecektir. Bu rakamin uzerine almayin. Eger vakit ayirabilecekseniz ve bu araclara cok seviyorsaniz, 5000-6000 ytl ye arac arayin ve uzman bir usta ile birlikte toplayin. Soz konusu rakami hedeflerseniz, eminim bundan cok daha iyi bir arac sahip olacaksiniz. Istanbulda boyle ustalar ve imkanlar var ancak bulundugunuz sehirde (bilmiyorum) bu imkan olmayabilir tabii. Hatay dan bir def sahibi arac toplarken parca ve usta nedeniyle cok zorlandigini soyluyordu ornegin.

Lada hakkinda ilgili sayfalarda ve kullanicilarla goruserek cok detayli bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak ben ladalari disaridan gozlemleyen biri olarak sunu soyleyebilirim; 'derli toplu bir ladaya vereceginiz rakamlara, arazide onun kadar basarili temiz bir arac edinmeniz mumkun degil'

iyi seneler...

ona okadar para vereceğine ben sana benimkini 10 liraya verim acil..
al sana 1haftalık ilan

Goruntu(439).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri