1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan goker_007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,201
Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

Hayırlı satışlar dilerim.
prof_facia' Alıntı:
göker bey,
öncelikle hayırlı satışlar dilerim.
aracınız orjinal hidrolik direksiyon mu? yoksa sonradan mı takıldı?
sonradan taktırdıysanız kaç liraya maloldu, parça bulmakta sıkıntı çektiniz mi? orjinal direksiyon kutusu mu takıldı yada diğer araçlardan mı uyduruldu? cevap verirseniz çok sevinirim.
hidrolik direksiyon fiyatı geçen sene 1000 dolardı.

Etiketler

link vermek doğru değil belki ama detayları görebilmeniz adına artık linkide ekliyorum ilana..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-off-road-donanimli-pajero-59297477/detay/

mete74' Alıntı:
Hayırlı satışlar dilerim.hidrolik direksiyon fiyatı geçen sene 1000 dolardı.

tahmin ettiğim gibi 2.000 tl.'yi bulacak :-X
ilginize teşekkür ederim :smiley:

tam bir dag keçisi.. Alan arkadasa simdiden hayirli olsun diyorum:smiley: saygilar

teşekkürler ilginize:smiley: geçen hafta çektiğimiz bir fotoğrafı ekliyorum..

[attachment=1]

youngsurveyor' Alıntı:
tam bir dag keçisi.. Alan arkadasa simdiden hayirli olsun diyorum:smiley: saygilar

kar.jpg

Hayırlı satışlar. Tüp ve vinç işli değilken kullanmak sıkıntı yaratmıyor mu?

merhaba,
dediğiniz gibi ruhsata işletmeden kullanmak doğru değil, bi sorunla karşılaşmadık bugune kadar. fırsat bulamadık işletmek için. ama faturalar mevcut. yeni alıcısı isterse alırken işletebilir hepsini..

nrş' Alıntı:
Hayırlı satışlar. Tüp ve vinç işli değilken kullanmak sıkıntı yaratmıyor mu?

Hayırlı satışlar araç diri duruyor.

sahibinden com'da aracınızı inceledim. araç gerçekten bakımlı.. Modifikasyonlar(vinç,tekerler,kartel koruma,tavan sebeti,off road kriko hella lambalar vs..) oldukça yerinde..araç offroad canavarı şekline dönüştürülmüş.. Göker bey araçta yükseltme kiti var değil mi?

tesekkürler ilginize.. aracı ben aldıktan sonra yukseltme kiti uygulaması yapmadım, fakat arac stantart haline oranla bir miktar daha yüksek..
amacımız offroad canavarından çok bir av arkadaşı yaratmak, keyifli geziler yapmaktı..
güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler...

youngsurveyor' Alıntı:
sahibinden com'da aracınızı inceledim. araç gerçekten bakımlı.. Modifikasyonlar(vinç,tekerler,kartel koruma,tavan sebeti,off road kriko hella lambalar vs..) oldukça yerinde..araç offroad canavarı şekline dönüştürülmüş.. Göker bey araçta yükseltme kiti var değil mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR