1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan goker_007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,201

goker_007

Pajero 1990
Yer
Antalya/Gazipaşa
Severek ve zevkle kullandığım aracımızı binek araç alma ihtiyacımızdan ötürü satmak durumundayız. Araç, ağır arazi şartlarında değil genelde gezi amaçlı olarak kullanılmıştır ve şu anki haliyle uzun süre sorunsuz binebileceğiniz düzeydedir. Aracı, uzun süre binmeyi düşündüğümden dolayı gerekli tüm bakımları yaptırmış, off-road donanımları almıştım. Fakat şartlar değiştiği için satmak durumunda kaldık. Gerekli teknik bilgiler aşağıda açıklamaya çalıştım. Daha detaylı bilgi için telefonla ulaşabilirsiniz. Takas düşünmüyoruz.
Aklınıza takılanları telefonla sorabilirsiniz..

ARACIN FİYATI: 15.900 TL ‘dir.. (Harcadığım emek ve paranın yanında bu fiyat hiç bir şey değildir..)

Insa Turbo Sahara Çamur Lastikleri (Stepne hiç kullanılmamış)

15 inch orijinal pajero jantları, 12000lb Power Vinç, Off-Road Kriko, Ön Arka off-road tamponlar, 4 adet Hella ön tepe lambası

1 Adet Hella arka çalışma lambası, 2 adet tavan yan lambalar, 2 adet ön sis farı, Tavan sepeti, üzerinde kürek ve kriko monteli

Motor altı komple alüminyum saç koruma, Altimetre, eğim ölçer ve termometre çalışır durumda

100 km’de 14,5 litre LPG yakmaktadır. (LPG litresi 2,40 TL ‘den km başına yaklaşık 35 kuruş)

4x4 Low ve High vitesleri sorunsuz çalışmaktadır, 2 Adet Monza yarış koltuğu, Arka tampon çeki demiri

Tüp ve vinç ruhsata işli değildir.

Pazarlık satışın olmazsa olmazıdır, ciddi alıcılarla pazarlık değerlendirilecektir..

Tel: 05354455184
Göker Aksoy

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_7864.jpg

IMG_7972.jpg

IMG_4323.jpg

IMG_8076.jpg

IMG_0989.jpg

Etiketler

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

Bu saatte telefon edemedim ve bilmediğim için soracağım kusura bakmayın, dizel mi bu araç? Ve biraz bahsetseydiniz yine de, zira telefonda anlattıklarınızı detaylı ve hatasız not etmek kolay olmaz...

evet haklısınız ilanımın cok eksik olduğunu farkettim ve biraz güncelleme yapayım dedim.
araç LPG lidir. şuanki fiyatlarla (1lt LPG=2,4lira) 35-40 kuruş arası yakmaktadır..

ayrıntılı ilanı sahibinden de var fakat link vermek yasak olduğu için buraya koyamıyorum..
istediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz, ister özel mesaj ister telefonla yardımıcı olmaya çalışırım...

ilginize teşekkürler..

VAP' Alıntı:
Bu saatte telefon edemedim ve bilmediğim için soracağım kusura bakmayın, dizel mi bu araç? Ve biraz bahsetseydiniz yine de, zira telefonda anlattıklarınızı detaylı ve hatasız not etmek kolay olmaz...

bu araçlara hidrolik direksiyon sonradan takılabiliyor mu

İlgi ve bilgilendirmenize çok teşekkür ederim, oğlumla görüşeceğim.

goker_007' Alıntı:
evet iyi bir soru sormuşsunuz:smiley:) direksiyon zaten hidrolik :smiley:)

göker bey,
öncelikle hayırlı satışlar dilerim.
aracınız orjinal hidrolik direksiyon mu? yoksa sonradan mı takıldı?
sonradan taktırdıysanız kaç liraya maloldu, parça bulmakta sıkıntı çektiniz mi? orjinal direksiyon kutusu mu takıldı yada diğer araçlardan mı uyduruldu? cevap verirseniz çok sevinirim.

yakup bey,
aracı satın aldığımızda zaten hidrolik direksiyonlu idi. o yuzden ben bir işlem yaptırmadım direksiyon için. ama isterseniz önceki sahibinden öğrenebilirim....
ilginize tesekkürler..

prof_facia' Alıntı:
göker bey,
öncelikle hayırlı satışlar dilerim.
aracınız orjinal hidrolik direksiyon mu? yoksa sonradan mı takıldı?
sonradan taktırdıysanız kaç liraya maloldu, parça bulmakta sıkıntı çektiniz mi? orjinal direksiyon kutusu mu takıldı yada diğer araçlardan mı uyduruldu? cevap verirseniz çok sevinirim.

goker_007' Alıntı:
yakup bey,
aracı satın aldığımızda zaten hidrolik direksiyonlu idi. o yuzden ben bir işlem yaptırmadım direksiyon için. ama isterseniz önceki sahibinden öğrenebilirim....
ilginize tesekkürler..

çok sevinirim :smiley:

yakup bey;

aracın onceki sahibiyle görüştüm, araçdaki direksiyon orjinal fabrika çıkışlı hidrolik dedi. 80 li yıllarda üretilen modeller aynı kasa fakat onlardaki direksiyon hidrolik değilmiş. Kendisinden öğrenebildiğim bunlar. araç yanımda olsaydı ben öğrenir size bilgi verirdim ama araç antalyada ben istanbuldayım ne yazıkki..
tekrar yardımcı olabileceğim bir konu olursa sorabilirsiniz...

prof_facia' Alıntı:

goker_007' Alıntı:
yakup bey;

aracın onceki sahibiyle görüştüm, araçdaki direksiyon orjinal fabrika çıkışlı hidrolik dedi. 80 li yıllarda üretilen modeller aynı kasa fakat onlardaki direksiyon hidrolik değilmiş. Kendisinden öğrenebildiğim bunlar. araç yanımda olsaydı ben öğrenir size bilgi verirdim ama araç antalyada ben istanbuldayım ne yazıkki..
tekrar yardımcı olabileceğim bir konu olursa sorabilirsiniz...

ilginize teşekkürler göker bey,
hayırlı satışlar dilerim :smiley:

ilan günceldir, fiyata takılmayın.. ciddi alıcılarla pazarlık değerlendirilecektir. telefonla irtibata geçebilirsiniz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR