1989 TLC HJ62 (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 231
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,337

Etiketler
Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık)

baktım en son guncelleme dun yapılmıs ama taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ankaradan veya kayserıden degil ama gaziantepden olursa belkı sans getırır dedim
hayırlı satııslar
guncel.........

Araç ne satılacak araç nede kaçırılacak bir araç güncel olmasaydı daha iyiydi ama Bolu Mengen'den güncel diyelim

Bak abicim görüyomusun , arkadaş 9 bin lira indirim yapmış sende gel ver bana şu arabayıda ben de rahat bi uyku uyuyayım 18 bin lira vereyim dedim sana :smiley: ::smiley:

hagurel' Alıntı:
Bak abicim görüyomusun , arkadaş 9 bin lira indirim yapmış sende gel ver bana şu arabayıda ben de rahat bi uyku uyuyayım 18 bin lira vereyim dedim sana :smiley: ::smiley:
Yav insaf, kamudan çıkma rezalet 4 ileri, 4 kampana, klimasız, düz direksiyon 60'lar 20'ye satılıyor ::smiley:

sana demedim arkadaşım beyaz 62 ye demiştim 39 luk araca 18 teklif edilirmi bide şunu söyliyeyim kamudan çıkma 4 silindir hidrolik direksiyon yok disk fren yok cam otomatiği dahi yok olan bir araca hemde 1987-1988 model 20 bin lira verilir mi adamlar istiyorda kim verip alıyor araba piyasası çorba oldu zaten adamın biri CJ5 e 4 lastik 4 jant takmış 23 bin lira yazmış bu nedir allah aşkına benim 94 model pajero 17 bin liraya bedavaya gitti o zaman hemde 83000 km deydi içim yanıyor içiiiii :-[m

hagurel' Alıntı:
sana demedim arkadaşım beyaz 62 ye demiştim 39 luk araca 18 teklif edilirmi bide şunu söyliyeyim kamudan çıkma 4 silindir hidrolik direksiyon yok disk fren yok cam otomatiği dahi yok olan bir araca hemde 1987-1988 model 20 bin lira verilir mi adamlar istiyorda kim verip alıyor araba piyasası çorba oldu zaten adamın biri CJ5 e 4 lastik 4 jant takmış 23 bin lira yazmış bu nedir allah aşkına benim 94 model pajero 17 bin liraya bedavaya gitti o zaman hemde 83000 km deydi içim yanıyor içiiiii :-[m
Aman dur sakin, biliyorum Şükrünün araca dediğini, ama 33 lastikli TEM servis rektefiyeli o durumda bir 62 için söylenen rakamlar çok az bence...Neyi neye göre kıyaslıyorsunuz o önemli? Ben aracımı 17.000 e aldım, 30 a maliyetinin epey altında sattım. Topu topu 9 tane BJ60 var satılık, 8 tanesi rezalet. 20 denenler 16-17'ye alınabilir en düşük. Bana pazarlık aşamasında o araçları söyleyenlerle 1 kelime bile uzatmadım konuyu. Hastası anlayanı yapılısını alır makul seviyelerde, olduğu gibi binecem kamyon gibi diyen de 16'ya olanı alır. Piyasada bu araçlar nadir, ama CJ örneğinizde daha haklı görüyorum sizi, sonuçta zebil gibi CJ var piyasada...Defender 110 için de aynı şeyi düşünüyorum...

evet haklısınız sizin araçlarınız sınıf denilecek olanlardan ama bir defender düşünülürse dieksiyonu çevirmeye 3 kişi lazım bunun nesine verecem o kadar parayı en iyisi bir kartal L alayım keyfime bakayım

hagurel' Alıntı:
evet haklısınız sizin araçlarınız sınıf denilecek olanlardan ama bir defender düşünülürse dieksiyonu çevirmeye 3 kişi lazım bunun nesine verecem o kadar parayı en iyisi bir kartal L alayım keyfime bakayım
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Düz Kartalda değil hem, Kartal L ;D

İlgi ile izliyorum. Fiyat yazışmalarını.
Ama, sahibinin haberi yok bunlardan :smiley:

Umut Bey, LC ye yazık olmuş. Çok emek vermiştiniz.Ben bu aracın taaa Beyşehirden beri peşindeydim:(

Evet,

ben, TLC için sizin teklifinizin 500 tl üzerini her zaman yapıyorum.

Bakın o zaman hayrını görün derim.
Nasılsa cepte 30var. Şükrü Bey zaten gelecekmiş Ankara ya araba ile gelir bırakır gider.

Benim +500 teklifim
Hakan Gürel beyin 17.000 teklifi içindi :smiley:

ben 18500 diyeyim o zaman ama bişey yanlış anlaşılmasın benim çekerim bu kadar olduğu için böyle fiyat veriyorum olacağından veya ederi budur diye değil ben 22 bin lira istediğim aracı 17 bin liraya vermiştim bu işler böyle yürüyor herhalde dedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.