1989 model TEK KABİN 2.8 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan galibaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,524

galibaa

Yeni Üye
1989 model tek kabin 2.8 4x4 hılux arıyorum forma yenı katıldım bılen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevınırım

Etiketler

Ynt: 1989 model TEK KABİN 2.8 4x4

bulmak değil almak zor :D forumda var aradığınız tarzda araçlardan . . .
bazısı 30 bazısı 40a yakın :smiley: kolay gelsin . . .

forumda vardı iki tane satıldı.geç kalmışız oda bızım şanşizliğimiz artık ne diyelim.kismet. :smiley:

daha yeni sattım bi tane ama bulursan banada haber ver bende alacağım:smiley:

ne demek kardeşim araştırıyorum .araba hakkında bılgi
erınıze ıhtıyaç duyabılırım bır kullanıcı olarak . bulursam mutlaka haber verırım .

arkadaşlar ankarada bitane var 12 000 tl istiyorlar yeşil eksikleri var aracın ama tamamlayabileceklerini söylediler. isterseniz veya yakınsanız bi bakın derim.

salih bey arabanin adres bılgılerını almamız mumkunmudur acaba ilgilendiğiniz için teşekkur ederim. :D

yerınde gormekte fayda var duşunuyorum.ankaraya gıdıp o araba uymasa bıle başka bulurum umarım.sıfırdan sokup toplamayı duşunuyoum kar amaçlı değil kendıme kullanmak ıçın.bırtane willys toplamıştım 12 senedır onunla ıdare edıyorum.artvınde arazımın buyuk bır bolumu yaylalarda orman işi olsun çay işi olsun başka arabalar ışımızı gormuyor.haberdar etmeye gelınce tabıkı haberdar ederım.ayrıca benzınlı motor, defransiel ve şanzıman ustasıyım eğer bu konularda bilgıye ihtıyaç duyarsanız bilgım dahılınde yardımcı olurum.

iki yil evvel cifkabin 86 model 4*4 toplamistim. Bi yazi ride gecirdim cok memnun kaldim aractan. Simdilerde
Cok yakin bi arkadasimda arc. Ama cj8 den sonra toyota sanki rize icin imal edilmis diye dusundugum olmustu :smiley:.

çok doğru soyluyorsunuz.artık toyotoyu tercıh etmemın nedenıde bu zaten willyslerde parça sorunuda başladı ıstedığimiz parçayı bulamıyoru yakıtta yuksek.yuksek model toyotoyuda tercıh etmıyorum.eskı modeller duz elotronık olmaması butun aksamlarını kendımız yapabılmemız .

Bir arkadaşımız da varmış galiba. Buraya yazacağına moderatöre bildir tuşu ile bize yollamış.

Bakınız ilgili mesaj ;

Satılık 1985 model toyota hilux Epi motor tek kabin, ilgilenen var mı ?
Mesajı Yollayan kişi ; Koray Tuysuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR