1988 Turbo Pajero Acil Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eksperoto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,084

eksperoto

yinede yaşamak herşeye rağmen
Yer
istanbul
Web
www.eksperoto.com
arkadaşlar merhaba 5 senedir kullandığım pajeromu satmak zorundayım (ev almak için)
aracımı forumdaki arkadaşlar iyi bilir fakat ben yinede buradan detaylarını vereyim
1988 model 2.6 turbo dizel 118 bg (ben kendim modifiye ettim komple motor yaptım a dan z ya tüm parçaları orj takıldı)
5 kapı
kilitli defransiyel
snorkel
cilima
merkezi kilit
ön camlar elktirikli
4 adet sis farı
orj radyo kaset çalar
araç telsizi
hd direksiyon
orj aliminyum jantlar

15.000 tl
aracım mekaniğinde kesinlikle bir problemi yoktur.
kaporta sı çok düzgündür ufak yerlerinde kabarma var
senelik vergisi 80+80=160 tl
geniş bagajı vardır
kampyerinde çadıra gerek yok ön koltuklar ve arka koltukları yatırınca rahat ça 2 kişi yatabiliyor

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-85WQQaXQQ14774901WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: 1988 Turbo Pajero Acil Satılık

resimleri

indexCA12JDL0.jpg

Ynt: 1988 Turbo Pajero Acil Satılık

Selamlar Serkan,

Ben Burağın arkadaşı Kıvanç...Banada bri suzuki V6 arıyoruz...
Kendine iyi bak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR