1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alplion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,683

alplion

Yeni Üye
Yer
Kütahya
172 tl mtv ödedim, eger kasko bedelini bulabilir isem, kasko bedelinin belli bi yüzdesi alınıyordu eger ödediğim mebla o değerden yüksek ise bir alt dilime geçirtirmek için dilekçe vereceğim?bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Etiketler

Ynt: 1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

Daha ne ödiyeceksiniz...ödediğinizin alt dilimi yok zaten...
Ben 1160x2 den 724x2 ye düşürdüm model yüksek sayılır 2007.

her ödediğim parada devlet adaletsiz vergileme yapıyor 1 tl dahi düşse ugraşırım, hakkım ise.

alplion' Alıntı:
her ödediğim parada devlet adaletsiz vergileme yapıyor 1 tl dahi düşse ugraşırım, hakkım ise.

acı ama gerçek...

adaletsiz vergi zulümdür.

devlet vatandaşını böyle olmak zorunda bırakmamalı...

ben 220 ödüyorum senelik 400 küsür aracım 85 model 4x4 hilux pick up

Bu dilekçeyi vermek için aracın kaskosunun yapılmış olması mı gerekiyor?

Hayır kasko yapılmasına gerek yok.
Sigorta şirketinden kasko değerini bildiren yaz isteniyor.

arkadaşlar 87 model 170 civarı vergi verirken 85 model neden 220 vergi veriyor?sahibinden com.daki 85-86 ve 87 4*4 hilüx sahiplerine vergilerini sorduğumda herkes farklı bir rakam söylüyor.bu değişkenlik neden kaynaklanıyor.hatta birisi,86 model 4*4 hilux'unun bandrolünü 47+47 diye belirtmişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR