1986 Land Cruiser için Yorumlarınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,241

Etiketler

Ynt: 1986 Land Cruiser için Yorumlarınız?

çağlar' Alıntı:
cihan abi faruk abi vermezmi sarıyı bana beyazı sana ;D ;D ;D

çağlar kardeşim araçlar feda olsun siz dostlara,,

Bu arada çağlarcan ocak ayındaki antalya proğramında senide aramızda görmek isteriz kardeşim.

Sayın THE FARUK. Aracınız çok hoş.Sanıyorum Antalyada sınız. Almak istediğim araç 3500 cc dizel 86 land c. Alırsam size başvurabilirim. Bu arada arazi kabiliyetinden memnun musunuz?

tahsinbiner' Alıntı:
Sayın THE FARUK. Aracınız çok hoş.Sanıyorum Antalyada sınız. Almak istediğim araç 3500 cc dizel 86 land c. Alırsam size başvurabilirim. Bu arada arazi kabiliyetinden memnun musunuz?

Tahsin kardeşim sadece faruk demeniz yeterli :smiley:
Evet antalyadayım..
Arazi kabiliyeti bana yeterli ama sizin beklentinize cevap verirmi bilemem.
Ne zaman isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.
sevgiyle kalın kardeşim..

THE FARUK' Alıntı:
Tahsin kardeşim sadece faruk demeniz yeterli :smiley:
Evet antalyadayım..
Arazi kabiliyeti bana yeterli ama sizin beklentinize cevap verirmi bilemem.
Ne zaman isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.
sevgiyle kalın kardeşim..

Faruk bey mütevazilik yapmış, arazi kabiliyeti konusunda Faruk beyin arabası işin zirve noktası. Bakınız; 2. Toyota buluşması fotoğrafları.

konu biraz dağılacak ama faruk beye bir sorum olacak benim bj75 şe faruk beyin yaptığı gibi lastık koysam (faruk beyın bj60 ları kadar değilde )mesele235x85x16 şu an üzerinde 255x70x16 lastıkvar ufak gözüküyor bu lastık ebadı orjinal ebatmı yada en fazla kaç ebat lastık takabilirim teşekkürler

selam arkadaslar benimde bj75 4.2 benzinli var..on ve arka diferansiyellerin dana 60 olmasi cok guzel ve bunun avantajini kullanarak 38 lik lastik taktim ama ben daha profesyonel off road yapiyorum sizin icin 35 lik lastikler idealdir ama bunlari taktirmadan once maruti olculerini ogrenmeniz lazim eger gereginden buyuk lastik takarsaniz mazallah aksi ve marutiyi dagitabilirsiniz eger araca bakmak isterseniz son gezinin fotograflari burada yorumlarinizi bekliyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45509.0

atahan bey cevabınız için teşekkürler beniz araç bj75 3400cc 98 beygir ayna mahrutı oranlarını bilmiyorum orjınal lastık ebatlarını da bulamadım malesef ben 235x85x16 gibi lastık takmayı düşünüyorum zannedersem bir sorun olmaz ama genede enfazla takabilecegi lastık ebatı ne öğrenmek isterim

gözüken ayna mahruti değeri bu

Picture 1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri