1986 Land Cruiser için Yorumlarınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,243

tahsinbiner

Ana Kamp
Yer
ANTALYA/ALANYA
1986 toyota land cruiser 100 almak istiyorum. Bilen arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim

land cruiser.jpg

Etiketler
Ynt: 1986 Land Cruiser için Yorumlarınız?

tahsinbiner' Alıntı:
1986 toyota land cruiser 100 almak istiyorum. Bilen arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim

selamlar mukavemetli bir araçtır ..
bu araçla ne yapmayı düşündüğünüzü paylaşın ..

Amatör off road gezilerinde kullanmak istiyorum ve belki çok profösyonele kaçmadan modifiye yapmak amacındayım

sitede benden daha bilgili arkadaşlar muhakkak size yardımcı olacaktır gördüğüm kadarı ile araç BJ60 dizelmi benzinlimi benzinli ise 3f motor oluyor dizellerinde 3B Hino motoru oluyor km sinin ne olduğu konusunda bilginiz varmı ona göre yorum yapabiliriz ama motor konusunda toyota rakiplerinden 1 adım öndedir.eğer bu konularda ilk aracınızsa kendimden biliyorum sudan çıkmış balık gibi olursunuz parçalar diğer araç gibi kolay bulunmaz yazacak çok şey var benden çok daha iyi olan arkadaşlar var bu konuda size yanlış bilgi vermek istemiyorum

bir yanlışlık olmasın 1986 dizel üstündeki motorun 150 beygir olması zor yanlışlık var eğer orjinal motoru ise 3400 cc enfazla 98 beygir

Aracı satan kişinin verdiği bilgilerde 150 yazıyor yoksa ben aracın orjinalde kaç beygir olduğunu bilmiyorum.Daha doğrusu aracı tanımıyorum

tahsin bey aracın üstündeki motor orjinal olup olmadığını öğrenin büyük ihtimalle orjinal olduğunu varsayarsak 98beygir satıcıda bilmıyor iyi anlayan biriyle gidin bu işin dönüşü yok birde istediği fiyat ne oda önemli

Erkan bey bildiğim kadarıyla o araç bizim Umut un aracının aynısı, 3B motorlu 98 beygir.
Ben Umutun aracı kullandım, çok güzel ve keyifli bir araç. 3B motorda Toyotadaki en iyi motorlardan biri.
Tabii ki yinede bilen biri ile bakılmalı araca

sedat bey benim araçta bj75 üzerinde 3b motor var memnunum arkadaşa motoru baktırmasını 3b motoru nasıl olmuşta yemişler olabilir birde araçta hidrolik direksyon klima vb. neler varsorulup bakılmalı fiyat konusunda açık sözlülükle ben aracımı 15.500 aldım çok diyende oldu bedava diyende kullanıcı iseniz iyi alıp toplar satarım derseniz fazla önemli olan araçtan beklentiniz 1986 model araçta masraf elbette olur nihayetinde 20 kusur yaşında araba önemli olan aracını sevmek yoksa bu işler çekilmez (size şunu diyende olur geçen 13.000 ne grand cheroke satıldı gezenbilirde modeli yüksek araçta yok yok ama tercih meselesi)

tahsinbiner' Alıntı:
Amatör off road gezilerinde kullanmak istiyorum ve belki çok profösyonele kaçmadan modifiye yapmak amacındayım

Düşünceniz off road ise ..
öncelikle aracın özelliklerini satıcıya sorun..
1 benzinlimi dizelmi
2 motor orjinalmi

Görünüşünden anladığıma göre 38 motor bir araç.. Erkan kardeşime katılıyorum..bende 2 tane var ..aracın özelliklerini öğrenirseniz..zevkle yardımcı olmaya çalışırız..

Toyotanız varsa şanslısınızdır..Çünki ölmez.. olaki öldü dediler.. sakın inanmayın.. ölüsüde yürür ;D ;D

Bu arada bj 60 serisinin parça sıkıntısını hiç yaşamadım.. sevgiler

simurg2' Alıntı:
sedat bey benim araçta bj75 üzerinde 3b motor var memnunum arkadaşa motoru baktırmasını 3b motoru nasıl olmuşta yemişler olabilir birde araçta hidrolik direksyon klima vb. neler varsorulup bakılmalı fiyat konusunda açık sözlülükle ben aracımı 15.500 aldım çok diyende oldu bedava diyende kullanıcı iseniz iyi alıp toplar satarım derseniz fazla önemli olan araçtan beklentiniz 1986 model araçta masraf elbette olur nihayetinde 20 kusur yaşında araba önemli olan aracını sevmek yoksa bu işler çekilmez (size şunu diyende olur geçen 13.000 ne grand cheroke satıldı gezenbilirde modeli yüksek araçta yok yok ama tercih meselesi)

Kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca sizin araç sıradan bir araç değil, ilandayken benimde dikkatimi çekmişti o araç. Bence uygun aldınız.
Dediğiniz gibi beklentiler herşeyi belirliyor. Bende LC denLR ye geçiyorum, bu beklentiler nedeniyle ;D

İsterseniz ve uğraşırsanız ..
Düşündüğünüz arac resimdeki gibi yapılabilir..

tn_beyaz land.jpg

yeni land.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri