1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,622

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
ilandaki aracım satılıktır.her yönü ile tavsiye ederim.saygılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-model-ful-plusful-toyota-hilux-4x4-hid.drksyn.4-cam-oto-126052259/detay/

DSCN4711.JPG

DSCN4712.JPG

DSCN4728.JPG

DSCN4721.JPG

Ynt: 1985 Model Toyota Hilüx Ln 65 4x4 Hid.dreksyn 4 Cam Otmtk

hayırlı satışlar.takas olurmu?

teşekkür ederim aslında takas olmaz ama yinede aracınızın marka model ve durumunu yazarsanız eş dosttan soran olursa sizin aracı değerlendirmiş olur, bizim aracıda size veririz.

hilüxcü osi' Alıntı:
teşekkür ederim aslında takas olmaz ama yinede aracınızın marka model ve durumunu yazarsanız eş dosttan soran olursa sizin aracı değerlendirmiş olur, bizim aracıda size veririz.
1994 model cj5 yürüründe hiçbir sıkıntı yok günlük kullanıyorum.malum site ilan numarasını yazayım bir bakın belki işinize yarar.115285694 ilginize teşekkürler.

1994 model ilk defa görüyorum.ben genelde daha düşük modelleri var sanıyordum.aracınız oldukça toplu maşallah.inşallah gönlünüze göre satarsınız.bu arada çevremde sizin aracın meraklılarından epeyce var.iletirim hepsine.aslında sizin aracınızın olsun benim araç olsun 1 hafta duracak araçlar deyil.kışın istenen fiyatlarında gerçekten altında ama işte mevsim itibarı ile şimdi satmak biraz sıkıntı oluyor.bir gelişme olursa size özel mesaj ile mutlaka dönerim.bu arada aracın yakıt durumu nedir ? birde hidrolik dreksiyon varmı aracınızda ?

hilüxcü osi' Alıntı:
1994 model ilk defa görüyorum.ben genelde daha düşük modelleri var sanıyordum.aracınız oldukça toplu maşallah.inşallah gönlünüze göre satarsınız.bu arada çevremde sizin aracın meraklılarından epeyce var.iletirim hepsine.aslında sizin aracınızın olsun benim araç olsun 1 hafta duracak araçlar deyil.kışın istenen fiyatlarında gerçekten altında ama işte mevsim itibarı ile şimdi satmak biraz sıkıntı oluyor.bir gelişme olursa size özel mesaj ile mutlaka dönerim.bu arada aracın yakıt durumu nedir ? birde hidrolik dreksiyon varmı aracınızda ?
aracımın kötü tarafı direksiyon hidrolik değil birde kaportada çürümeler var .alıcının kaporta ve boya için 1500 tl harcaya bilir.bu arada aracımın şehir içi at lastikle 50 krş mt lastiklerle 60 krş lpg yakıtı var yıllık vergisi 95 tl .sizinde dediğiniz gibi sezonbizim araçlarımızı satmak için müsait değil.hayırlısı diyeceğiz acelemiz yok satıdığı zaman bakacağız artık.
hayırlı satışlar hayırlı müşteriler diliyorum.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.