1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhanankara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,517

erhanankara

4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...
Yer
Kaş
Arkadaslar cok daha yenı uyeyım ve karavanımı gecen hafta satın aldım ilk tecrubem Ankara da yasıyorum yagıslar baslamadan karavanıma izolasyon boya vb bakımları yaptım yakında ıcını yenıden dızayn edecegım fotoları sızlerle paylasmak istedım

IMG_3536.jpg

Etiketler
Ynt: 1985 4.50 Çekme Karavanımın Resterasyonu

Boya ıcın alımınyuma kuvvetlı yapısan veya galvanız metal e direkt uygulanabılınen Hammerite marka boya kullandım.Tavsiye ederım yuksek sıcaklara ve asırı soguklara direncli bir boya tek kat yeterki olmakta.

IMG_3560.jpg

Reflektörler de degısecek almaya vakit bulamadım

IMG_3570.jpg

Kolay gelsin çok şirin görünüyor.

bu arada 1 mesaja 5 foto ekleyebilirsiniz
daha kolay olur sizin için...

Alüminyum'a hammerite boyayı nasıl sürdünüz
astar yaptınız mı?

galvaniz metal ve alüminyum için aynı boyayı mı kullandınız?
Benim araçta da bazı boyayacağım yerler var
nasıl süreceğime tam emin olamadım...

zımpara uzun sürdü mü?

Bılgı ıcın tesekkurler.Astar yapmadım ancak bazı yerlerde fıtıllerın yagmurdan kaynaklanan sıyah akıntı ızlerı vardı bu bolgelere ıkı kat boya surdum dolaylı olarak bır kat astar gıbı oldu.Mutlaka ılk kat boyanın kurumasını bekleyın derım mınumum 6 saat tam kuruma ıcın 24 saat zımparalama ışi cok zor olmadı bende gozumde buyutmustum hatta makına alacaktım ancak cok kolay oldu 3 m marka kare sekıllı kullanımı kolay sunger gorunumlu ınce zımpara kullandım.Bu boya dırekt galvanıze metal e uygulanabılınıyor alımınyum a da uygulanabılır oldugunu satıcıdan ogrendım.Bauhouse da suan kampanyada 750 ml 26 tl 2 kutu ve uzerı alımlarda 2 urunde ındırım var ayrıca 2,5 lt secenegıde var tum karavanı boyamak ısteyenlere tavan dahıl 2,5 lt onerırım

IMG_3555kucuk.jpg

IMG_3575kucuk.jpg

kucuk.jpg

urun_resim_buyuk_203_081120092323_DiREKT-GALVANiZMETALE-DuZ.jpg

Erhan bey karavanıniz hayırlı olsun, bayaga bir toparlanmış, bir bolumde evrakla ve ağırlıkla ilgili endişeleriniz olduğunu okumuştum, ne yaptınız karavaninizi tarttirabildinizmi? 750 kg altında mı?

Tesekkur ederım dısı bıttı sayılır.Karavanı aldıgım gun bınbır zorlukla yaklasık 40 cm yukseklıkte bır kaldırımı asiırtıp apartmanımıza ait olan ve kullanılmayan acık otopark a koydum.Yakın zamanda yurt dısına gıdecegım ve uzun bır sure kalacagımdan dolayı hemen ıse koyuldum yagıslar baslamadan hıc degılse dışını yenıledım.Karavanı arkadasımın aracı ıle getırdık kendı aracımda cekı demırı bulunmamakta ama sıparıs verdım bosal marka urun yaklasık 5 haftada Almanyadan gelecekmıs bu yuzden tarttırmaya goturemedım ama cekı demırını taktırınca ılk fırsatta gıdecegım ıcımıde rahatlatacagım.Ama sahıbınden de ıkı adet aynı boyda karavanı arayıp sordum ıkısınden boynunda 750 kılo yazdıgını ogrendım umarım oyledır.

İlk önce kolay gelsin,750 kg ve başoğlunun görünce tartmadan emin olmayın derim.

Mutfak Cok Degıstı Kampanalar temizlendi fren ayarı yapıldı anti pas ile astarlanıp boyandı

IMG_3582.JPG

IMG_3599.JPG

IMG_3603.JPG

IMG_3612.JPG

IMG_3614.JPG

Artık sadece ıcının aydınlatması kaldı.Sonra Parti ;D

IMG_3629.JPG

IMG_3591.jpg

IMG_3630.JPG

Kolay gelsin, neredeyse iç tarafta bitmiş..
Bu arada merak ettim sipatula ile kazidiginiz yüzey nedir acaba, kontraplak mı yada başka bir malzeme mı?
Tekrar kolay gelsin, teşekkürler..

Merheba kolay gelsin ellerinize sağlık .Baştan yaratmışsınız,ve çok güzel olmuş.Şimdi ise gezilerinizde size eşlik etmesi ve eğlendirmesi ni temenni edeiyorum. Sevgi ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri