1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,116
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

3 4 ay cıddı bı surec aractan hem uzak kalıyorsun hemde yapım asamasını goremıyorsun hayırlısı olsun
sadece arkasıda kesılıncede guzel gorunumu oluyor cjnın tarık abının (bull) cjde oyle ıdı anladıgım kadarıyla goktug abı

Etiketler

hayırlı olsun Göktuğ abi ,kolay gelsin ..

Ergin0737' Alıntı:
göktuğ bey hayırlı olsun yeni aracınız.merakla bekliyoruz yapacaklarınızı.
CJ7V8' Alıntı:
hayırlı olsun Göktuğ abi ,kolay gelsin ..

Teşekkürler arkadaşlar. Bugün kaportacı ile keşif yaptık. Nasıl keseceğimizi kararlaştırdık. 2hafta da kaportayı teslim edeceğine araya araba almayacağına söz verdi. 2 haftayı geçerse 250 TL ceza ödeyecek. ;D Ama önce döşemeci komple sökecek içini. Arkasından elektrikçi devamında kupayı şasiden ayırmak için mekanik ustam direksiyon sistemini ve diğer kısımları sökecek oradan kaportaya gidecek. Satışını yarın alacağım. Muayenesi zaten yapıldı. Renk değişikliğini ruhsata işletebilmem için 1 ay süre kalıyor. Yetişmezse biraz ceza ödeyeceğiz artık.

göktug bey aracınız hayırlı ugurlu olsun sabırsızlıkla bekliyorum aracınızın son halini

hayırlı olsun güle güle kullanın

bu arada diyerini alan arkadaşada hayırlı olsun eski aracınızda çok güzeldi

hayırlı uğurlu olsun..
öncelikle iyi çalışmalar..

Teşekkür ediyorum..

Bugün Gaziantep Sanayisinde "esnaf sahresi" var. Heryer kapalı. Sanayi esnafı perşembe günü akşamdan etlerini mangallarını, içkilerini arabalara doldurur, mersin, kız kalesi alanya filan denize gider. Bu hafta sonu o taraflarda beyaz mayolu, amele yanıklı bir çok vatandaşımızı görmeniz mümkündür. Genelde yörenin insanıyla kavga edilir. İçkili araç kullanmaktan bir çok kaza meydana gelir. Pazartesi kendi araçlarını söküp takarlar ve gelecek yıl ki esnaf sahresi için planlar yapılır. Çok seviyorum yurdum insanını..

jeep' Alıntı:
Hayır iki aks arası cj-7 den 25 cm filan uzun. Ön arka aynı sayılır..
Merhaba
cj-7 boyutunda olması için arkadan ne kadar kesmek gerekir böktuğ bey bilginiz varmıdır