1982 range rover yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,004

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Herkese selamlar
almayı düşündüğüm ama hakkında bilgi sahibi olmadıgım 82 3,5 range rover için yardımlarınızı rica ediyorum
bu araçların parça sorunu varmıdır yani parçalarını heryerde bula bilrmiyim
Vergisi ne Kadardır.
son olarak bu araçlar için max simum ödene bilecek tutar nedir
yani ne kadar eder
bir resmin paylaşıyor um yardımlarını rica ederim

247738340df.jpg

Etiketler
Ynt: 1982 range rover yardım

ayazağa' Alıntı:
Herkese selamlar
almayı düşündüğüm ama hakkında bilgi sahibi olmadıgım 82 3,5 range rover için yardımlarınızı rica ediyorum
bu araçların parça sorunu varmıdır yani parçalarını heryerde bula bilrmiyim
Vergisi ne Kadardır.
son olarak bu araçlar için max simum ödene bilecek tutar nedir
yani ne kadar eder
bir resmin paylaşıyor um yardımlarını rica ederim

Merhaba bu araçlarda alt yapı disco I ve defender ile aynıdır. Motor ve mekanik parçalarını kolay bulabilirsiniz. Ancak iç mekan parçalarının bulmak biraz zor. Özellikle yaşla birlikte yıpranan orta konsol, kapı kolları silecek far kollarını bulmak biraz zor. Ancak bunlarda da ebay çözüm olabiliyor. Fotoğrafını paylaştığınız araç 3.5 V8 motor karbüratörlü model. Range Rover kullanması gerçekten keyifli bir araç. Ancak satın almadan önce dikkat edilmesi gerekli noktalar var. Öncelikle taban saçı genelde çürür paspasların altının kontrol edilmesi lazım, bunun yanısıra alüminyum olmayan diğer parçalar kapı içleri ve arka kapı içindeki çamurluk bölümü ve özellikle en kolay çürüyen parça olan arka cam çerçevesi. Ancak bunlar da biraz masrafla tamir edilebilir. 1982 model bir aracın motorunun rektifiye edilme zamanı gelmiş olabilir. Bunun için aracın motorundaki yağ kaçaklarına bakmak lazım (benim 1987'de üfürme ve kaçak o kadar fazla ki her taraf yağ oluyor :smiley: ) bunun yanı sıra arazi şanzımanına da kaçaklar için bakmak lazım. Fotoğraftaki ve sahibinden.com'da benim de görmüş olduğum araç off-road için modifye edilmiş durumda yani yükseltme ve çamur lastiği ki lastikler iyi durumda ise bu sizi takriben 1500-2000 liralık bir masraftan kurtaracktır. Bence istenen fiyat gayet makul. Şahsi kanaatim gidin arabaya bir bakın hatta bir usta'ya gösterin size Maslak Atatürk Sanayi sitesinde Oktay Usta'yı önerebilirim. Size araç hakkında epey bilgi verecektir. Özel mesaj atarsanız size telefonunu gönderebilirim. Bir de aracı nasıl bir amaçla kullanacaksınız o da önemli (hard off road, hafif off road kamp gezi, tek araç ikinci hafta sonu aracı. Duruma göre özellikle etkin şekilde şehirde kullanılacaksa otomatik, klimalı nispeten daha yeni bir model de düşünülebilir)...

Yadımlarınız için Teşekkürler.
Sanırım gidip bir görecem .

ayazağa, ne yaptınız, alabildiniz mi..? Eğer aldıysanız aramıza hoşgeldiniz:smiley: Karşılaşacağınız sorunlarda en sıkı yardımcınız burası olacaktır..

yok devrim bey
aracın 4,5 vergi borcu varmış.
Güven vermedi açıkcası.

Selam, bende bu araç ile ilgilenmeye başladım ama fırsat bulup incelemem mümkün olmadı. Rıfat bey araç ile ilgili izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Araç görüntü olarak çok diri ve güzel alına bilir gibi duruyor ama aracın 4,5 vergi borcu var muayene yok .
7,5 da sahibi istiyor .
valla o paralara dizelleri de var ben vazgeçtim bilgilrinize .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri