Bu hafta içi manifoldu ve contasini yeniledik egzos boğaz contası kaldı oda siparişini verdik haftaya onu da halledeceğiz egzos için uygun bir fiyat alabilirsem komple egzosuda değiştirebilirim.
Sırada elektronik ateşleme ve radyatör temizletme var
ben benim egzozu komple kalın borudan yaptırdım 61 lık boru dan arkada bir susturucu olacak şekilde manifoldun altındaki egzoz contasından itibaren yeniledim toplamda 200 TL nakit 2 döner 2 ayrana mal oldu 2 saatte de bitirdi
Sanırım ben de 200 tl gibi bir rakama boğazdan çıkışa kadar daha az sarkacak şekilde yaptırmıştım, süper olmuştu. Direk yaptırımalı libido açısından ;D ;D ;D
orjinal eksoz 41 lik boru ince su borusu gibi biraz paslanınca sağından solundan patlamaya çaşlıyor ayrıca çok kıvrımlı ve şasenin altından geçen kısım aşşağı doğru sarkıyor ben direk çektirdim ve 61 lık boru kullandılar dolayısı ile sarkma yapmadı manifold ilk çıkışta 61 olduğu için hem daha tok bir ses çıkıyor hemde motor rahatlıyor egzoz yaptırırken mutlaka manifold çıkışının oraya spral koydurun böylece motor vibrasyonundan egzoz etkilenmeyecek daha uzun süreli bir kullanım sağlayacaktır.....
Konuyu en başından okudum çok güzel bir konu olmuş herkesin emeğine sağlık.Forecast adanada oturuyorsun heralde bende 110 defender aldım ama iyi bir usta bulamadım adanada yardımcı olabilirmisin acaba bana.