Tarık kardeşimin aracını çıplak gözle bir göremedik..Sanki çok uzağız.. Sende Orkun gibi sanayide ''dur daha bitmedi'' diyenlerdemnisin ? Bitmez ..Boş ver gel gezelim
Tarık kardeşimin aracını çıplak gözle bir göremedik..Sanki çok uzağız.. Sende Orkun gibi sanayide ''dur daha bitmedi'' diyenlerdemnisin ? Bitmez ..Boş ver gel gezelim
şaka maka benimki hala Sanayide ;D Dur Uğur Abi daha bitmedi
Jeep34' Alıntı:
Omur biter Cj bitmez...birkere daha anladim valla bende headersla ugrasiyorum yeni emme manifoldu falan hayirlisi benimki bitecek galiba,hani bitmezse Ben bitecemde.
bugün bushwacker dodikler geldi ofiste karşımda duruyordu şaka gibi 4 ay bekledim gözlerime hala inanamiyorum,procomp 10 inch jantlrıda taktım yarında dodikleri takıcam ;D