1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,974
Ynt: 1982 Jeep CJ-8

Resimleri biraz inceledim ve gözüme birşey çarptı arka stop farları ters takılmış muayenede sorun çıkarabilir.

Etiketler

Muayene de sorun olmayacaktır. Kim anlayacak onun ters durduğunu, ama plaka aydınlatması için sol stop lambasının alt kısmı şeffaf olur genelde ve oradan ışık plakayıda aydınlatır. 2 tane sağ stop alınırsa ki öyle olmuş sanırım. Şeffaf kısım olmayacaktır. Ama illaki cj nin stopları böyle durmalı denebilir, o ayrı. Birde ışığı yansıtma da etkisi olabilir diye düşünüyorum.

ben aracı sattım ama en yakın zamanda yeni bir projeyle hortlayacam tarık bey
bilmem rastladınız mı bir ara mimarobada kırmızı bir cj-5 dolanıyodu o bendim.....

82 orjinal bir cj-6 buldum bir yerde bakalım kısmetse bugün izne ayrılıyorum bakmayada gidecem

emeği geçen her kesin ellerine sağlık allah kaza bela vermesin.

tarık abı aracın cok guzel olmus masallah yakıyo ortalıgı ozellıkle rengı cok yakısmıs allah kaza bela vermesın lastıklerı bol camur gorsun ınsallah

tarık abi bir cj ancak bukadar güzel dizayn edilir jeep firması seni ABD ye çağıra bilir emeğigeçenlerin elerine sağlık
tarık abi sorması ayıp olmasa meslek nedir

tarık abi muhteşem olmuş gercekten.abi ben bir tane 83 cj 8 buldum 6 silindir power var westinhuse var .yürüyen sorun yok ama kasayı nekadar kısaltcaz.vizede neler yapmak gerekiyor .birde abi benim buldugum üstü acık kupa nerden buluruz (ben dökcem dedin diye soruyorum).