KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muayene de sorun olmayacaktır. Kim anlayacak onun ters durduğunu, ama plaka aydınlatması için sol stop lambasının alt kısmı şeffaf olur genelde ve oradan ışık plakayıda aydınlatır. 2 tane sağ stop alınırsa ki öyle olmuş sanırım. Şeffaf kısım olmayacaktır. Ama illaki cj nin stopları böyle durmalı denebilir, o ayrı. Birde ışığı yansıtma da etkisi olabilir diye düşünüyorum.
ben aracı sattım ama en yakın zamanda yeni bir projeyle hortlayacam tarık bey
bilmem rastladınız mı bir ara mimarobada kırmızı bir cj-5 dolanıyodu o bendim.....
ben aracı sattım ama en yakın zamanda yeni bir projeyle hortlayacam tarık bey
bilmem rastladınız mı bir ara mimarobada kırmızı bir cj-5 dolanıyodu o bendim.....
tarık abi bir cj ancak bukadar güzel dizayn edilir jeep firması seni ABD ye çağıra bilir emeğigeçenlerin elerine sağlık
tarık abi sorması ayıp olmasa meslek nedir
tarık abi muhteşem olmuş gercekten.abi ben bir tane 83 cj 8 buldum 6 silindir power var westinhuse var .yürüyen sorun yok ama kasayı nekadar kısaltcaz.vizede neler yapmak gerekiyor .birde abi benim buldugum üstü acık kupa nerden buluruz (ben dökcem dedin diye soruyorum).