1974 Series 3 88'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan joerocker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,044

joerocker

You can go fast, but i can go everywhere.
Yer
KKTC
Selamlar,

forumda yeniyim ve Kıbrıs'tan yazıyorum :smiley:. 2010 Ağustos ayında İngiltereden iyi durumda 1974 model benzin, Series 3 satın aldım. Kuzey Kıbrıs'a getirtmek biraz maliyetli oldu ama olsun. resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. :smiley: ayrıca İngiliz series meraklısı bir yazar benden resimleri istemişti, series satın alma klavuzu yazıyormuş, benim araca da kitabında yer vermek istiyormuş. Resimleri gönderdim, sene sonunda çıkacak diyor yazar. Kitap çıkınca, onu da sizlerle paylaşırım :smiley:

Lütfen inceleyin, ve daha neler yapmam gerekir, neleri değiştirmeliyim, nasıl daha güzel olur ve işe yarar aksamlardan bahsederseniz sevinirim :smiley:

Resimleri ilk aldığım halden şimdiki haline göredir.

Biraz kirli :smiley:

Etiketler
Ynt: 1974 Series 3 88'

Üstadım,
Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Gördüğüm kadarı ile araçta herhangi bir eksik yok.Bence bu şekilde kullanmanızda bir sakınca yok.

hayırlı olsun. Çok diri duruyor. Kirlilik landların kamuflajı gibi birşey. Çok güzel.

hepinize teşekkür ederim. Bazen ikinci videzi atıyor. O konuda ne yapabilirim?

muhtar iletişim' Alıntı:
hayırlı olsun gülegüle bin lastik ebetlarını yazabilirmisin

lastikler 205 80 16 Kingpin Retread Tyre Pathfinder KMS Retread Tyre 99P. Aldığımda böyleydi. Daha dişli lastik takmak istiyorum, off roada daha uygun bişey yani.

Sentinel' Alıntı:
Çok güzel görünüyor
sade ve temiz
güle güle binin... :smiley:

teşekkürler. Siz de de ayni araç var sanırım. Viteslerde problem yaşıyormusunuz? Videzin boşa kaçması gibi? Ben de oluyor ve çözüm arıyorum. Yarımdcı olursanız sevinirim.

teşekkürler aracın vitesten atması vites dişlisinden yapar yada zayıf ihtimalle sekromeçten yapar her halukarda şanzımanın açılması yada değiştirilmesi gerekir

joerocker' Alıntı:
teşekkürler. Siz de de ayni araç var sanırım. Viteslerde problem yaşıyormusunuz? Videzin boşa kaçması gibi? Ben de oluyor ve çözüm arıyorum. Yarımdcı olursanız sevinirim.

Geçen kara saplanan aracımı kurtarmaya çalışırken geri vites dişlisi kırılmıştı :-\
komple tamir gördü benim sanzıman şu an gayet memnunum
eğer yokuş yukarı atmıyorsa sadece dik inişte atıyorsa bence gittiği yere kadar kullanın
zaten 3le inmekle 2 ile inmek arası pek fark yok

dişli, senkromeç veya kilitte aşınma olabilir
1-2 ve geri vites aynı grupta bizim şanzımanlarda (açtırınca öğreniyorsun :smiley: )
açtığınızda komple yenilersiniz. sıfır olur

Bu arada benim yorumum kullanıcı ve şanzımanı yaptırmış biri olarak sadece
Sitede benden çok daha deneyimli abilerimiz arkadaşlarımız var bakalım ne önerecekler

Arabanız çok güzel maşallah,

Bence dodikler stepne kılıfı ve öndeki fazla spotlar olmadan zaten çok orjinal olan arabanız daha da bir orjinal ellenmemiş dururdu. Resimden öyle gözüküyordur belki, kapıların ayarı düşük duruyor gibi sadece, maşallah çok güzel aracınız, iyi günlerde binin...

Ben çok şükür şanzımanın içini açtırmak zorunda kalmadım ama acaba vitesleriniz yokuş aşağı mı atıyor yoksa gaza basarken yüke bindiğinde mi ?

Selamlar

ozcour' Alıntı:
Arabanız çok güzel maşallah,

Bence dodikler stepne kılıfı ve öndeki fazla spotlar olmadan zaten çok orjinal olan arabanız daha da bir orjinal ellenmemiş dururdu. Resimden öyle gözüküyordur belki, kapıların ayarı düşük duruyor gibi sadece, maşallah çok güzel aracınız, iyi günlerde binin...

Ben çok şükür şanzımanın içini açtırmak zorunda kalmadım ama acaba vitesleriniz yokuş aşağı mı atıyor yoksa gaza basarken yüke bindiğinde mi ?

Selamlar

Öncelikle teşekkürler.

Gazdan ayağımı hahifçe kaldırınca atıyor vitesi. Yani şöyle söyliyeyim, gaza basarken araç motorun sağladığı güç ile gidiyor, fakat gazdan biraz kaldırdığımda yolun ve havanın uyguladığı sürtünme kuvveti oluşuyor, ve aracın üzerine yük biniyor, işte o an atıyor.

Ben de benim arabayla Eymir Gölü'nde gelin/damat fotoğraf çekildi,
Albümlerine koydu diye hava atıyordum... :D
Çok güzel olmuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR