1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan krall Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,897

krall

Yeni Üye
Yer
izmir
1954 model kısa şasi yüksek kaput jeep buldum satılık Sahibi bir yıl önce vefat etmiş şu anda satılık tanıdık jeep tamircim haber verdi araç temiz fakat randuman alabilirmiyim ikinci bir araç olarak kullanacam nive ile willys arasında gidip geliyorum 1954 willys'e 3.500 tl isteniyor motor bir yıl önce sahibi yaptırmış araziler çalışıyor tentesi var masrafsız bir araç ...

Etiketler
Ynt: 1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim

ne arazide nede asfalt da kullanımdan memnun kalmazsınız
arada sırada zevk ıçin kullanıcam derseniz olur
bence niva alın daha az sorun cıkarır rahat edersiniz.
biri 2000 yılı teknolıjisi diğeri 40 senelik teknoloji.

bence willys.56 yaşında ve yü
rür halde olması tercih nedenim.bu yaşta olan bir lada düşünebilirmisiniz.yedek parça bolluğu ve parçanın ucuzluğu da ayrı bir avantaj.

bence alın derim bahsettiğiniz gibiyse o paraya bisiklerler var cünki helde ikinci araç olarak kullanacaksanız sorun olmaz izmir bölgesindesiniz o bölgede zaten jeepten anlayan cok insan var yedek parcasıda ucuz zaten daha ne olacak hele z evkine vardığınızda bu paraya iyiki almışım dersiniz

şahsen en tutulmayan modeli gerek kasa gerek motor olarak tercih edilmeyen bi araç harcayacagınıza degmesi açısından girmeyinbence

kral arkadaş s en almazsan haber ver bana ben ilgileneyim 0554 280 21 87 numaram

BEN KULLANIYORUM. ASFALTTADA COK RAHAT SAHİLDE KUMDADA GEREKTİĞİ ZAMAN KULLANIYORUM MEMNUNUM.TABİ TERCİH SİZİN.SONRA ÇOK HESAPLI DA

DSC07561.jpg

bütün parçalarını ulus otomotivden temin edebilirsiniz.telefonu 0212 238 03 50

merhaba bende yenilerdenim bende de 54 model willys var çokta menmunum aracımdam

Temiz ve orijinal ise beğenmeyen bana haber versin.

willys jipi resmini yayınlaya bilrmisin almayı düsünen arkadaş bir iki konuda yardimcı olabılırım,görmem lazım

DSCF9718.jpg

selamlar bence alın derim ben 1960 model whilyss cj 5 aldım trabzondan karayoluyla geldim 5 gün önce ordu - gerede arası yoğun kar yağışı ve tipi eşliğinde canavar diyebilirim lada dan bu aracın yaptığı performansı beklemeyin derim ama çok ilgi istiyor bu araçlar birazdaha titiz olunmalı 1960 model aracımla gerede yakınlarında karda kalmış olan mercedes ml 4x4 bir arazi taşıtını bile yoldan çektim :eek: ;D sorunuza cevap veren arkadaşın yazdığı gibi bir lada niva 52 - 56 yıl yaşamaz sizin için hayırlısı olsun saygılar

bendede var çok zevkli bence almalısın kaçmaz

bu aracın akıbetı ne oldu acaba alan yokmu ve bu araç nerede bılen resımlerını yayınlarsa sevınırım nede olsa hastalık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR