1951 Jeep Willys CJ-3A

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bekir K. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,330
Ynt: 1951 Jeep Willys CJ-3A

Fiyat düştü :smiley:

Range rover classic,Cj-5 öncelikli olmak üzere kafama yatan her türlü arazi aracıyla takas olur..Üzerine fark verebilirim.

Etiketler

screamtr' Alıntı:
arkadaşım rengi olmamış o kadr masraf etmiş sin inş satarsın yakın zamanda bende toplamayı düşünüyorum ama böyle değil bu model jeep modeli aynı ama lastikler daha kalın ren metalık kırmızı krem koltukar vs.vs .ayrıca 11 ytl yiyeceginide hiç sanmıyorum benim gözümde daş catlasa 5 yer araba dahil ...
Arkadaşım gezenbilirdeki ilk mesajın bu nasıl bir tarzdır anlamadım .... sen 1000 tl yede mal edersin araç içinde ... Kolay gelsin

bekir bey merhaba
aracınızı alma aşamasında olan izmirli benim :smiley:
bu güne kadar iş yoğunluğundan sizinle görüşüp tam bilgi alamadım ama gezenbilirden aracınızı takip ediyordum.
bu hafta içerisinde sizi rahatsız edip sizin mavi oğlan neleri sever, neleri sevmez huyu suyu nasıldır öğreneceğim.
size de bana da hayırlı olsun
Barış

calbear' Alıntı:
bekir bey merhaba
aracınızı alma aşamasında olan izmirli benim :smiley:
bu güne kadar iş yoğunluğundan sizinle görüşüp tam bilgi alamadım ama gezenbilirden aracınızı takip ediyordum.
bu hafta içerisinde sizi rahatsız edip sizin mavi oğlan neleri sever, neleri sevmez huyu suyu nasıldır öğreneceğim.
size de bana da hayırlı olsun
Barış

Barış bey merhaba..

Kusura bakmayın konuya bakamadım ne zamandır.Şimdi gördüm ama biraz geç kaldık galiba :smiley: İnşallah arabadan memnunsunuzdur..Haluk bey'e de söyledim kafanıza takılan en ufak sorunda bile yardımcı olmak isterim çekinmeden arayabilirsiniz..Telefon numaram var bildiğim kadarıyla.Görüşmek üzere.

Arkadaşlar konuşmalardanda anlaşılacağı gibi araç calbear kullanıcı adlı Barış bey'e satılmıştır..Hayırlı uğurlu olsun.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR