19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan varsın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,342
V

varsın

Ziyaretçi
Kamperimiz le 19 şubatta iskeçeye gidiyoruz.Torunumuz Renç'de gelirse 3 kişi yiz.
Bize eşlik etmek isteyen oraları bilen arkadaşlar varsa irtibatlaşalım. 0-532-214 88 27
Yeşil pasaporta vize yok çok girişli schengen vizesi istiyorlar. Yeşil sigortayı bulgaristanda yaptıracağım.(1 aylık 55.-€ dediler)Yeni ehliyetleri alıncaya kadar enternasyonal ehliyet istiyorlarmış?
slm.
ersin erker

Etiketler
Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Vize derdi olmasa kaçmazdı aslında. Artık bizim için seneye kısmet. ::smiley:

Size iyi geziler Ersin Abi. :smiley:

Ersin ağbi bol resim çek,
hayırlı yolculuklar

Iskeçe‘ ye iyi yolculuklar ve güzel geziler dilerim.

Yeşil sigorta konusunda kafamda bir soru işareti var. Yeşil kart/sigorta yabancı ülkelerde geçerli olan sigorta. Siz yeşil sigortanız olmadan Bulgaristan‘ a giderseniz, Bulgaristan için aracınızı sigorta ettirmeniz gerekir. Benim bildiğim bu sadece Bulgaristan‘ da geçerlidir. Yanlış biliyorsam, açıklamanızla yanlışımı düzeltmiş olurum.

Tekrar iyi yolculuklar.

Vize derdi olmasa kaçmazdı aslında. Artık bizim için seneye kısmet

Ferhat tefrika halinde senin Yunanistan gezilerini okuya okuya bizde heveslendik. Gelseniz çok memnun olurduk.
İnşallah seneye birlikte gideriz de acılarını çıkartırız.Nermin'e çok selam.
ersin

Ben de öyle biliyorum Hüseyin Abi ama Gökhan'ın poliçeyi inceledim bütün AB üyesi ülkelerde geçerli. Sırbistan, Makedonya gibi ülkelerden geçerken de ilave sigorta yaptırmak gerekiyor.

Levent fotoğraf çekmek kolay birde gönderebilsem.

Hüseyin bey o sigortayı Türkiyede iken (gebzedeki bir arkadaşın yardımıyla) yaptıracağım. Bir aksilik olursa Yunanistan 'dan geri gelip Turing de tekrar yaptırıp giderim diye düşünüyorum. Ferhatın dediği gibi daha evvel yaptırıp grup halinde giden arkadaşlar var.(Ücreti 1Aylık 55.-€ / 3 Aylık 85 € dediler) Bu sigorta yalnız AB ülkelerinde geçerliymiş
slm.
ersin

Şimdi internette okudum. Avrupa Birliğinde Yeşil kart taşıma mecburiyeti kalkmış. Böylece Avrupa Birliği ülkelerinden birisinde yapılan trafik sigortası bütün Avrupa Birliğinde geçerli oluyor. Almanya‘ daki yeşil kartlara göre Makedonya ve Sırbistan' da ilave sigorta yaptırmamız gerekmiyor. Bulgaristan‘ daki sigortanın verdiği yeşil kartta, Makedonya ve Sırbistan isimlerinin üzeri çizilmemiş olsa, bu ülkelerde ilave sigortaya gerek kalmaz. Bulgaristan için sigorta yaptırırken bir denemekte fayda var.

Ersin abi şimdiden iyi geziler diliyorum. Aslında bu yıl bende günübirlik gitmeyi çok istiyordum fakat hanımı kandiramadim. Artik seneye kismetse...
Yesil sigorta konusunda ben sorun yaşamadım, sizde de sorun çıkacağını düşünmüyorum... Şimdiden güzel geziler dileğiyle...

İlhan' cığım bende senin söylediğin kişi ile çözeceğim, inşallah bende bir sorun yaşamam. Zaten risk ettiğim para 55.-€ denemeğe değer diye düşünüyorum.
Senin gibi tecrübeli bir arkadaşı günübirlikde olsa görürsem sevinirim.Benim gibi 501 Km. yol yapmayacaksın.Telefonum açık yengeyi ikna edersen çok seviniriz.
slm.
ersin

kayinpederime bu ay icersinde yaptirdik bir sorun yoktu. Hanim o hafta sonunu kendi köyünü gezmeyi planladığı için zor. Belki kayinpederimle olabilirdi ama oda bugün bulgaristana gitti. Bu yıl zor seneye artik inş.

Güzel gezi dileklerimle...

Sağlık olsun .Gelecek sene tekrar yorumlarız.
ersin

Ersin bey hayırlı yolculuklar bu sigortaya yardımcı olacak arkadaş profesyonel sigortacı ise telefonunu yazmanızda sakınca varmı.ayrıca bulgaristanda yaptırılan sigorta ile sırbistana girerken ne kadar fark veriliyor biliyormusunuz

şado' Alıntı:
Ersin bey hayırlı yolculuklar bu sigortaya yardımcı olacak arkadaş profesyonel sigortacı ise telefonunu yazmanızda sakınca varmı.ayrıca bulgaristanda yaptırılan sigorta ile sırbistana girerken ne kadar fark veriliyor biliyormusunuz
Yanlış hatırlamıyorsam 26 Euro,pazarlıkla 23 euroya düşürmüştük .

Şadan bey Gökhan cevaplamış AB hariçinde pek geçerliliği olmayan bir sigorta.Bize sigortayı yaptıran arkadaş gebzede oturuyor kendisini hiç görmedik yaptırdığı sigortayı izmit teki bir arkadaşı ile bize ulaştırdı.Kendisi profosyenel bir sigortacı değil sadece yardımcı oluyor.Onun telefonunu vermem etik olmayabilir ama isterseniz size özel mesaj olarak yollayabilirim. Yaptırdığı sigortanın içinden cama yapıştırılan (geçerlilik süresini gösterir)bir pulda çıktı.Yunan kapıda pasaportumuzla birlikte verdik tek kelime dahi sormadan girişimizi yaptılar . Yani umduğumuzdan hızlı oldu giriş işlemimiz.
Bir kişi çıkarda o sigorta ile beni almadılar der sebebinide yazarsa bundan sonraki işlemde ona göre değerlendiririz.Aksi halde oradan sigorta yaptırmaya şahsen devam derim.
slm.
ersin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR