carpediem69
Süleyman
Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum
Adnan Bey;
Sanırım bir yanlış anlaşılma sözkonusu gerek sizin sayfanızda gerekse burada size veya dolphin'e dair olumsuz herhangi bir açıklama veya itham da bulunmam sözkonusu değil aksine sizin imalat sürecinin her aşamasını en az iki kez okuduğumdan paylaşımlarımda, yapılan işin sonucunda ortaya çıkan memnuniyetinizin en objektif referans olabileceğini vurgulamak amaçlıdır...Herhangi bir yanlış anlaşılma sözkonusu ise düzeltir gerekli olmaması durumunda dahi özürü kendime bir borç bilirim....Benim olumsuzluk olarak algılanabilecek paylaşımım farklı bir başlık altında idi yoğun övgü dolu paylaşımların hemen ardından bana göre yanlış bir zamanlama ile yapılan %15'lik fiyat artışıyla firmanın stratejik hatasına vurgu yapmak maksadıyla "gözde olma yolunda giderken gözden düşme durumu sözkonusu"mealindeydi.
Kalın sağlıcakla
(yanlış anlaşılmaya mahal vermenin sıkıntısıyla mesajları tekrar geriya doğru taradığımda Dolphin firma yetkililerine yöneltilen eleştirilerle ilgili harhangi bir cevap yazmamalarına yönelik eleştirimi Adnan Bey'in üzerine almış olabileceği kanaati oluştu.....)
ADNANILGAZ' Alıntı:Sn. frigo merhaba,
Öncelikle sizin topiğiniz altında Süleyman Bey'in bana sitemkar şekilde yazdığı nota yanıt vermek istiyorum, Ancak bu sayede sizin de motokaravan yaptırma konusunda bence doğru bir karar verdiğinizi de vurgulamış olacağım. Uzunca bir süredir seyahat halinde olduğum için, siteyi detaylı bir şekilde takip edemiyordum. O nedenle bu başlığınızı da biraz önce görüp tesadüfen bir çırpıda okuyuverdim. Süleyman Bey'in dediği gibi Suat ve İsa Kardeşlere motokaravan yaptıran ilk kişi bendim. Ancak o dönemde farklı işlerle de uğraştıkları için, motokaravanın altyapısı olarak birçok işi (su tesisatı, gaz tesisatı, elektrik tesisatı, klima, güneş paneli vs) kendi seçimimle farklı kişilere yaptırdım. Onlar sadece izolasyon, mobilya ve montaj işleriyle ilgilendiler. Tabi bu yüzden de çok yoruldum. Aracı sürekli taşıyıp oradan oraya koşuşturdum. Kısa bir süre önce fabrikalarını ziyarete gittim. İsa ile görüştüm. Şimdilerde sizler daha avantajlısınız. Sürekli koşuşturmak zorunda kalmayacaksınız.
Gelelim Suat ve İsa kardeşler hakkındaki düşüncelerime;
Birincisi bu bir reklam yazısı olmayacaktır. Çünkü gerçek bir karavan imalatı bütün detayları ile ortada.
Adnan Bey;
Sanırım bir yanlış anlaşılma sözkonusu gerek sizin sayfanızda gerekse burada size veya dolphin'e dair olumsuz herhangi bir açıklama veya itham da bulunmam sözkonusu değil aksine sizin imalat sürecinin her aşamasını en az iki kez okuduğumdan paylaşımlarımda, yapılan işin sonucunda ortaya çıkan memnuniyetinizin en objektif referans olabileceğini vurgulamak amaçlıdır...Herhangi bir yanlış anlaşılma sözkonusu ise düzeltir gerekli olmaması durumunda dahi özürü kendime bir borç bilirim....Benim olumsuzluk olarak algılanabilecek paylaşımım farklı bir başlık altında idi yoğun övgü dolu paylaşımların hemen ardından bana göre yanlış bir zamanlama ile yapılan %15'lik fiyat artışıyla firmanın stratejik hatasına vurgu yapmak maksadıyla "gözde olma yolunda giderken gözden düşme durumu sözkonusu"mealindeydi.
Kalın sağlıcakla
(yanlış anlaşılmaya mahal vermenin sıkıntısıyla mesajları tekrar geriya doğru taradığımda Dolphin firma yetkililerine yöneltilen eleştirilerle ilgili harhangi bir cevap yazmamalarına yönelik eleştirimi Adnan Bey'in üzerine almış olabileceği kanaati oluştu.....)