shateiel : Kampa nasıl gitmeyi planladığınızı henüz bilmiyorum ancak alman gereken eşyalar doğru sırasıyla şunlardır.
Adventure ( 4 Mevsim ) Çadır
Şişme Mat ( en az 2.8 yada 3.8 cm. ) lik
Uyku Tulumu ( +5, -11 ) işinizi fazlasıyla görecektir ( Kaz tüyü olması gerekmiyor Sentetik de alsanız Ripstop teknoloji vb. daha bir çok özellik içerdiği için rahat sıcak ve konforlu bir uyku çekmenizi sağlar )
Eğer amacınız Trekking yapmak ise amaca en uygun olan şekilde 35 lt. ile 50 litre arası bir sırt çantası
Mutlaka alman gerekenler arasında Bivak 2kişilik elbette kız arkadaşın ile birlikte çıktığın için )
Her yerde ateş yakamayacağın için ( benzinli yada fuel içeren bir ocak ve 2 kişilik pişirme seti )
ilk yardım çantası
Kafa feneri, ve fener
eğer elektronik eşyalarınızı yanınızda getiriyor iseniz ( Solar bir unite ) telefon yada bilgisayarınızı şarj etmek için
Termal içlik ( yılın bu döneminde sabahları yürüyüş yaparken yada erken uyanığınızda üşümenizi engeller
Ayakkabı olarakda su geçirmez tutuşu güçlü bir ayakkabı öneririm yarım bot işini fazlasıyla görecektir
yılın bu dönemlerinde sabahları erken saatte çiği düşer dolayısıyla söylediğim ayakkabılar dışında ki seçiminde yürüş esnasında yada tırmanırken ayakkabın tutuş gücü düşükse kayarak düşme yada ayaklarında ıslanma mutlaka olacaktır
Ayakkabın için her ihtimale karşı kız arkadaşın için şiddetle öneriyorum ( cep ısıtıcısı ) en azında ayak tabanında kullanmasını tavsiye ederim
Doğru çorap seçmen de önemlidir.
Sentetik polypuren çoraplar ıslanmaz ve ter tutmaz bir çok insan pamuklu çorap tercih eder ancak bu alınacak en kötü kararlardan biridir lakin pamuklu yüzeyi dolgun oldugundan dolayı teri ve nemi içinde hapseder bu sebeple ayaklarında sürekli nemli kalır bir süre sonra pişik ve koku yapacaktır.
birde yürüşlerde işinizi ve yükünüzü hafifletmesi için özellikle kız arkadaşın için öneriyorum Baton ( Baton mutlaka almalsın )
imza: kırmızı başlıklı kızın arkadaşı kurt u kovalayan çobanı gören adamı gören adam..