16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xPixieSx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,474

Etiketler
Ynt: 16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları?

Aradan 1 aydan fazla süre geçti. Buraya kaydolduklarına göre en azından bir mail adresi vardır. O mail adresini bulabilecek site yetkilileri onlara ulaşabilirler mi? son durum nedir gidip geldiler mi? Belki de bu başlığı bulamadılar. :?

ben geç gördüm.Neyse artık yazıyı okuyan arkadaşlara ders olsun.Bunlar bizim kızlarımız,kardeşlerimizde olabilirdi.
O yüzden yazdığımız yazılara daha dikkat edelim.
Artık itin kopuğun haddi hesabı yok.Yanlarında büyük birileri olmadan böyle bir gezi uygun değil.

hakanozhan'ın dediği gibi yönetici arkadaşlar mailden ulaşıp akıbetleri hakkında bilgi alabilirlerse burada bu konunun takipçileride meraktan kurtulmuş olur.

Açıkcası soruları okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı, ya dedim bu kızlar dünyayı tanımıyorlar, ya da başka bir dünyada yaşıyorlar.

2 genç kızın güvenli yollardan sabit bir kamp alanına gidip çadır kurması bile son derece tehlikeliyken, otostop çeke çeke bir gün bir yerde bi gün bi yerde dağda bayırda çadır kurmak, ne cesaret.Ağzım açık kaldı doğrusu.

Sonunda uzun aradan sonra yazıyorum. :smiley: Çok şükür başımıza bir şey gelmeden gidip geldik.İyi ki sizi dinlemişiz gerçekten yoksa heyecandan mı nedendir baya uçmuşuz yazarken yeni farkettim çadır elimizde gezmeler falan.Erkek olsaydık kesin yapardık ama :-[ ..Şimdi çok zamanım yok çok kısa anlatayım.Tam tarihi hatırlamıyorum ama dediğim gibi yazıyı yazdıktan 3-4 gün sonra benim ailem ve onun ailesi otogardaydık bizi yolcu etmek için gelmişlerdi.Sonra tüm öğütleri dinledikten sonra atladık otobüse muğlaya doğru yolculuğumuz başladı.Giderken acayip eğlendik işte aralarda falan birbirimizi kaybettiğimiz oldu,akşam korku hikayeleri anlattık(korkmadık ama yolculukta iyi gitti).Neyse sağ sağlim muğlaya oradanda kelebekler vadisine geçtik.Normalde bir gün orada bir gün burada yapacaktık ama sitedekileri okuduktan sonra bundan vazgeçtik 4-5 gün kelebekler vadisinde kalırız sonra gezeriz her yeri dedik ve yaptık.Sırf 9 gün kelebekler vadisinde kaldık tabi çok çok eğlendik.Ateşin başında şarkı söylemeler..güneşin doğuşunu izlemeler falan.Bir grupta kızlı-erkekli arkadaş edindik.Zaten çok yaşıtımız vardı ailesiyle gelmişlerdi o ayrı :D Gece ormanı keşfetmeye çıktığımızda oldu.(sırf bunu hayal edip pusula falan almıştık)Sonra korkup derinlere açılmadan döndük.Paramız burada bitmesin diye gönüllü yardım edip bedava çadırlarda konaklama imkanı elde ettik.Dediğimiz çoğu şeyide yaptık.Sonra kelebekler vadisinden gitme vakti gelmişti..ve ayrıldık.12 adalar tekne turu yaptık.Sonra ilçeleri gezmeye başladık otogarda kaldığımız oldu,paramız olmasına rağmen sadece bisküvi + su ile 1 günü bitirdiğimiz oldu derken 4 günde o ilçeden o ilçeye dolaştık.Tarihi yerlerede gitmeye çalıştık.Tatil boyunca çok yürüdük.Toplam 27 saat yürümekle geçmiştir.Tabi bir sürü şey yaşadık ve sapasağlam döndük.Vaktim olunca fotoğraflarla uzun bir anlatım yaparım.İyi günler :smiley:

eh sağ salim gidip geldiğinize göre sıkıntı yok:smiley:

geçmiş olsun öncelikle... 27 saat yürümek gayet iyi valla maşallahınız var

geleceğin sırtçantalı gezginleri mi yetişiyor nedir:smiley:

Sağ salim dönmenize sevindik ve burada merak eden büyüklerinize haber verdiğiniz ve öğütlerini dinlediğiniz için sizlere teşekkür ederim.

Resimleride en kısa zamanda bekliyoruz inşaallah.

Derslerinizde başarılar dilerim.

Hoşgelmişsiniz :smiley:
Umarım izlenim ve tecrübelerinizi daha detaylıca görselleride ekleyerek ... paylaşırsınız.

Gezginler gelmiş demekki, macera dolu günler...

Hadi bakalım bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.