16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,120

boxeralfa

Kamp II
GC 16 yaş üzeri 5.2 vergisi MTV sorgulamadan bakınca 728,50 TL + 728,50 TL yıllık 1.457,00 TL gözüküyor..
Bildiğim kadarıyla kasko bedeli üzerinden vergide indirime giriyor..

93 model GC Yıllık vergisi net olarak nedir? En son ne kadar ödediniz?

Etiketler

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

indirimli yıllık 1040 TL olarak odeme yapacaksınız..
indirimsiz yıllık 1457 TL

Aracın 10 yıllık vergisi kendini aşıyor..
Vergiyi ödemesek arabayıda satmadığımızı düşünürsek, bir malın vergisi kendini değerini aşabilirmi?

10 yıllık vergi parasıyla aynısından bitane daha alınabilir..

520 tl yi şahsen ödediniz mi, yoksa kağıt üzerinden bilgi veya duyumlarla mı yazdınız arkadaşlar, şahsen ödediyseniz biz de ona göre işlem yapalım

euzlu' Alıntı:
520 tl yi şahsen ödediniz mi, yoksa kağıt üzerinden bilgi veya duyumlarla mı yazdınız arkadaşlar, şahsen ödediyseniz biz de ona göre işlem yapalım

Evet bu Ocak ayında 5.2 ZJ vardı bende de, sigorta şirketimden aracımın kasko değerini gösteren bir belge ile ilgili vergi dairesine başvurdum. Ocak ve Temmuz taksitlerini 520 liraya indirdiler ve ocağı öyle ödedim. 1 dakikalık bir işlem. Sanırım aynı sene içerisinde bir dönem vergiyi fazla ödemişseniz geri alabiliyorsunuz ama emin değilim.

bakas' Alıntı:
Evet bu Ocak ayında 5.2 ZJ vardı bende de, sigorta şirketimden aracımın kasko değerini gösteren bir belge ile ilgili vergi dairesine başvurdum. Ocak ve Temmuz taksitlerini 520 liraya indirdiler ve ocağı öyle ödedim. 1 dakikalık bir işlem. Sanırım aynı sene içerisinde bir dönem vergiyi fazla ödemişseniz geri alabiliyorsunuz ama emin değilim.

teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR