16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,086
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Arkadaşlar,

Sapanca gişelerinden çıktıktan sonra sola (Kırkpınar) tarafına dönülecek. Yaklaşık 1200 mt. gittikten sonra ışıklardan (kaçıncı ışık olduğunu bilemiyorum) sağa dönülecek. Burası hafif meydanımsı bir merkez görünümünde, yola devam edip otobanın altından geçilip demir yolu hemzemin geçidinden sola dönülüp yolun sonuna kadar gidilecek. Konaklayacağımız yerin yanındaki lokantanın adı Green Blue.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Ben de cuma gecesinden geleceğim. Üstelik geç saatlerde.. Yolu birilerine sorma şansım olmayabilir. Yola işaret bırakırsanız sarı çizgiyi takip ederek ulaşabilirim belki.. Levent abi'nin deposu büyük nasıl olsa. ;D ;D ;D (Aman "şaka" diyeyim de yanlış anlaşılmasın. Hassas konular bunlar)

Cemmmmm 8) 8) 8)
bir topikde burada başlar artık ;D

orsaalabanda' Alıntı:
İlhan abi, benim gece yola çıkış zamanım belli olmaz. Konvoy işleri küçük çocuklu ailelere hiç uymuyor ne yazık ki.

Gidilecek yerde elektrik, su, wc durumları nedir, ben de bilmiyorum. Tek bir yerde mi yerleşip kalınacak, yoksa sucuk partisi ayrı yerde, gece konaklaması ayrı yerde mi onu da bilmiyorum?
Cem kardeş, bildiğin üzre 16 nisan tehlikesi (ruhsat) var, ben önden giden araç olursa çevirme ihtimaline göre telefon uyarısı konusunda düşünmüştüm, şimdi Caravella'yı önden arkadan volt 2 araç yola çıkacam nedenide İzmir'den erkek kardeşimin evide bu işe merak sardığı, bu hafta sonunu festival havasında geçirmek istiyormuş. Laf aramızda karavan yaşamı bana pahalıya mal olacak. Hazır 0302 karavan mı alsam.

navigasyon için koordinatları alabilirsek çok iyi olur, rahatca buluruz, kartepeden sonra gittiğimiz göl kenarından navigasyon sayesinde yolu bulabilmiştik çok karışık oralar

Arkadaşlar kartepe kampından sonra göl kenerında ibiş keyfi yaptığımız yerden dümdüz gideceksiniz ilerde meydan var.
Otobandan çıktıktan sonra yeni bir ışık koymadılarsa (1-2 haftadan beri) ilk ışıktan sağa döneceksiniz,bu ışığa geldiğinizde karşınızda teknesi olan bir bar yada restaurant gibi bir şey var sapacağınız yer o ışıktır aynı zamanda orası kırkpınarın merkezidir,sonrasında demir yoluna kadar hiç bir yere sapmayın demiryolunu geçtiğiniz gibi sola dönün sonra tekrar hiçbiryere sapmadan gidin.

Ismim eklenirse memnun olurum (+Mrs HOULMANN,misafir-Fransa).Cuma öğleden sonra saat 16.30 civarı orada olabilirim.(gerekirse 0533 364 53 57)

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem BABADAĞ VW T4 Kampervan (mümkün olursa Cuma gecesinden..)
2. İnsel İnsel ve ailesi VW T3 Kamper ( Cumadan oradayiz)
3. güngör Levent GÜNGÖR VW T4 Syncro Camper
4. mayıstosböce bülent-derya VW T5 panelvan
5. Dagciark28 Alp Arkın Gülşah VW T3 Westfalia
6. bahcecim Metin Berkant Bahçeci VW T3 (Cuma'dan gideriz - Bir aksilik olmazsa)
7. buralpdi Levent-Murat Çubukcu Ducato Camper (cumadan çıkarız)
8. atiladi Atilla Dinçer Ducato Camper (Cuma'dan uygun, biryerde buluşup gidelim)
9. fsirin Nermin & Ferhat Şirin Kia Pregio Kamper
10. varsın Aynur-Ersin Erker Vito camper
11. Racoed Raci-Mrs HOULMANN (misafir) Magirus camper (Cuma öğleden sonra saat 16.30 civarı orada olabilirim)
12. Berkcantp İlhan-Firdevs-Cevat-Ayça-Nurşen VW LT35 Kampervan (mümkün olursa Cuma gecesinden..)
14. Misafir Durmuş-Rana-Berke VW Carevella özel (mümkün olursa Cuma gecesinden..)

en yakın arkadaşım nikahı olacağından sizlerle olamayacağım. yer sanırım geçen yıl bus buluşması'nı yaptığımız yerin girişi. yanılıyorsam düzeltin lütfen. geçen yıl bluşma için yaptığımız fotoğraflamayı aşağıya yapıştırıyorum. yanlışsa silebilirsiniz. doğruysa yazılarını kendinizce düzenleyebilirsiniz. anatolia forumdan direkt kopyalayıp, yapıştırdım. bol eğlenceler, dinlenceler...

istanbul yönünden gelecekler için otoyoldan sapanca - arifiye çıkışını aşağıda görebilirsiniz.
1arifiyecikis.jpg

istanbul ve ankara yönünden sapanca - arifiye çıkışından çıkarak gişelere gelinir. 200 metre sonra aşağıda fotağrafı görünen ada'ya gelinir ve sola dönülür.
2soladon.jpg

yaklaşık 1,6 km bu güzergahta seyredildikten sonra, karşımıza çıkan ilk ışıklardan sağ tarafa dönülür. (solda total vardır, total benzin istasyonunu geçmeden sağa dönünüz.)
3sagadon.jpg

kırkpınar'ın içerisinden geçilerek devam edilir. yaklaşık 2-2,5 km gidilerek önce bir kısa bir altgeçitten (üstteki yol geldiğiniz otoyol'dur), sonra da demiryolunun üzerinden geçilir ve karşıda "gölevi"nin önünden sola dönülür.
4golevisola.jpg

bu güzergahta yaklaşık 1 km gidilir. ve bus buluşması'nın yapılacağı "sapanca sportif havaalanı" karşınızdadır.
5alan.jpg

Mustafa çok sağol güzel olmuş.

Bende cuma dan gelmeyi planlıyorum ama o akşam bir yemeğimiz var normal bir saatte biterse gelmeyi planlıyorum.

Mustafa teşekkürler ayrıntılı anlatım için. Gelemeyeceğine üzüldüm. Seninle görüşme konusunda da kıramadık şeytanın bacağını bir türlü.. :smiley:

Sizleri ziyaret etmek tanışmak isterdim ama malesef o tarihlerde Ankara da olacağım.Şimdiden iyi eğlenceler,iyi dinlenceler...

Serkan bey her zaman bekleriz.Belki biz Hendek Dikmen yaylasında kamp yaptığımızda tanışırız.
Cem ben geç saatte gelirsem seni arar,girişte beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri