15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mr_eren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,625

mr_eren

Yeni Üye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mahindra-15500-tl-2008-model-gercek-jip-acil-satilik-168514049/detay/

Aracım 2008 Model,4X2 versiyonlu, 2.5 tonluk, 2600 motorluk, 1.90 mt yüksekliğe sahip arkadan çekişli gerçek bir dağ jipidir.Asfalt jipleriyle asla karıştırmayın. Her türlü bozuk yola,dağa,bayıra banamısın demeden çıkmaktadır.Az araziye ava gitmedim kendisiyle.Deposu 56 litredir.Bir depoyla devrinde kullanıldığında şehir içi şehir dışı karışık 750-800 km arası gitmektedir.Motorunu düzenli bakımını hep yaptırdım.2500-3000 km önce marş dinamosunu,şarj dinamosunu ve debriyaj setini kendi cebimden değiştirdim.Çok az pazarlık payı vardır.Takas düşünmüyorum.Nakit gerekli....
Kredi borcumu ödemekte sıkıntı çektiğim ve kazası olduğu için aracımı bu fiyata satıyorum.Yalandan yüksek fiyat yazmamın anlamı yok.
Kaskoya kayıtlı 1000 tl kadar masraflı bir kazası vardır.Yan tarafı komple boyanınca renk farkı oluştuğu için tamamını boyatma kararı aldım. Kazanın fotoğrafları ve hasarı gösteren fotoğrafı da yükledim.Fotoğraflara bakarak ne derece dayanıklı bir şaşeye ve kaportaya sahip olduğunu görebilirsiniz.

Lütfen abuk subuk fiyat teklifleriyle gelmeyin.Uyduruk şahinler bile 13-15 binlira.Her ay sıkıntı çekerek kredi borcu ödediğim için bu fiyata satıyorum...

Etiketler

Ynt: 15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

Sahibinde de 4x4 seçeneği işaretli. 4x2 versiyonlu diye belirtmişsiniz ''lu'' eki kafa karıştırıcı olmuş. Sanki 4x4 araç ama istenirse 4x2 kullanılabiliyor gibi anlaşılıyor.

Arazi Taşıtı (Jip) : Karayolunda yolcu veya yük taşıyabilecek şekilde imal edilmiş olmakla beraber bütün tekerlekleri motordan güç alan veya alabilen motorlu taşıtlara “arazi taşıtı” denir.

Sanki sonradan başlık degişmiş gibi. Sonuçta araç 4x2 ve araç güzel gibi. Konuyu şöyle bağlayım ; dağ aslanı olması zor ama iyi bir araç gibi.

15 bin tl ye iyi arac yuksek bagaji genis vs camurda karda arazide bi 4cekerle yada 4low ile ayni yurumesi imkansiz sonucta.sahin dogan alicagina bu arac alinir bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR