1474 Megapiksel Fotoğraf

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,699
Ynt: 1474 Megapiksel Fotoğraf

Selamlar,
cevap veriyorum

"maalesef hayır ;-) "

ben de sonradan fark ettim "ters" oldgunu.. Sanırım Stitch programının ayarları ile oynamışım. Bu işlem coook uzun sürdügü icin "tekrar" birleştirmek yerine böylece bıraktım.. Hem de esprili olsun diye..

not: fotograflarımı begendiginize cok sevindim.

Etiketler

Reha Ağabey,
Fotoğraflar gerçekten çok güzel. Paylaşım için çok teşekkürler.
Yanlız pil taşıma kısmı sıkıntıymış biraz.
Stick tarzında pil mi kullanıyor yoksa kalem pil mi ?
Yüksek akımlı pil kullanılarak çözülemez mi sorun.
Siz Amerika' dan mı aldınız ürünü ?

Selamlar
6 adet kalem pil ile calisiyor. Kullandığım piller niMH 2700mA .. Ama mubarek cihazın pilleri "içtiğinden" iüpheleniyorum. Ümidim, hava çok soğuk olduğu için zayıflamaları. Çok tepem atar ise, yanımda akü taşıyacağım ama dediğim gibi "insani hava sıcaklıklarındaki pil performansını" bekleyeceğim karar vermek için.

Cİhazı amerika'dan "internet" üzerinden aldım.. ama daha önce belirttigim gibi gümrüğe takıldı tabii.. zira, küçük bir şey değil.
iyi günler dilerim, reha

yukarda başkan obamanın yemin töreninden bir alıntı

adsız1.jpg

Konuyu açan kişiye ve Reha Bey'e teşekkürler...gerçekten zor elde edilebilecek bilgiler almış oldum buradan! sevgiler saygılar...bence aletin fiyatı da fazlasıyla uygun! ben okuduğumda en az 5000 dolar filan beklemiştim!

caner' Alıntı:
Elinize sağlık Reha bey.

Hareketli nesnelerde (insan gibi) kısmen hayaletler olsa da (-ki beklenen bir durumdur) sabit nesnelerin birleştirilmesi konusunda tam başarılı bir sonuç verdirmiş. Benim de aradığım bu aslında. Beraberinde birleştirme (stitch) yazılımı geliyor anladığım kadarıyla.

Mesela şu fotoğrafın boyutları nedir? Kaç fotoğraftan oluşmakta, çekim ne kadar sürdü?

http://www.rehayurdakul.com/HighResPhotos/prag/prag%20pana8%20web/

yayınladığınız fotolardan hiç birisi 360 derece değil. Makina 360 dereceyi desteklemiyor mu onu merak etmiştim.. saygılar...

Selamlar
makina destekliyor ama benim kafam karışıyor 360 derece fotograflardan ;-(( açıkcası çok güzel görünmüyorlar bana.. o yüzden hiç çekmedim. iyi günler, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri