145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan STINGER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,007

STINGER

Yeni Üye
03-07-2010 Cumartesi Günü Saat 18:30 da CBF 150 ile Mersinden Ereğliye Gitmek Üzere Yola Çıktım..

Geçen Sene Zirveye 3.500 metreye çıkmıştım Bu Sefer Rolemizin Antenin yerini değiştirdik Ve rakım 3.530 metre ..zirvede osijen Az nefes alıp vermek Bile Çok zor 1 metre mesafe bile fark ediyor :smiley:

Gezi Raporum...

Motosikletle Gece yolculuğunu Çok seviyorum ..Hem serin hemde bana göre daha güvenli bir sürüş oluyor ..Tabi Farklı düşünen Arkadaşlarım olabilir..

İşte Resimlerimiz.....

PEKER Ailesinin Saray Gibi evi....
DSCI1249_resize.png

Geçen Sene Zirveye Çıkarken Yoldan manzara resimlerini çok çekmiştim bu sefer sadece zirveden manzara çektim.....

İşte Recep Bey Zirvede Kurulan 145.700 Mhzde Konya Kayseri Malatya.K.maraş Akdeniz ve kıbrısa kadar kapsama alanına sahip türkiyenin En güçlü Telsiz İstasyonun Kurulumunu ve montajını Gerçekleştiren Abimiz....

DSCI1252_resize.png

DSCI1332_resize.png
DSCI1331_resize.png
DSCI1330_resize.png
DSCI1329_resize.png
DSCI1328_resize.png
DSCI1327_resize.png
DSCI1326_resize.png
DSCI1325_resize.png
DSCI1324_resize.png
DSCI1323_resize.png
DSCI1322_resize.png
DSCI1319_resize.png
DSCI1318_resize.png
DSCI1317_resize.png
DSCI1316_resize.png
DSCI1315_resize.png
DSCI1314_resize.png
DSCI1313_resize.png
DSCI1312_resize.png
DSCI1311_resize.png
DSCI1310_resize.png
DSCI1309_resize.png
DSCI1308_resize.png
DSCI1307_resize.png
DSCI1306_resize.png
DSCI1305_resize.png
DSCI1302_resize.png
DSCI1301_resize.png
DSCI1300_resize.png
DSCI1299_resize.png
DSCI1296_resize.png
DSCI1295_resize.png
DSCI1294_resize.png
DSCI1293_resize.png
DSCI1292_resize.png
DSCI1291_resize.png
DSCI1290_resize.png
DSCI1289_resize.png
DSCI1287_resize.png
DSCI1286_resize.png
DSCI1285_resize.png
DSCI1284_resize.png
DSCI1283_resize.png
DSCI1282_resize.png
DSCI1281_resize.png
DSCI1280_resize.png
DSCI1279_resize.png
DSCI1278_resize.png
DSCI1277_resize.png
DSCI1276_resize.png
DSCI1275_resize.png
DSCI1273_resize.png
DSCI1272_resize.png
DSCI1270_resize.png
DSCI1268_resize.png
DSCI1267_resize.png
DSCI1266_resize.png
DSCI1265_resize.png
DSCI1264_resize.png
DSCI1263_resize.png
DSCI1262_resize.png
DSCI1260_resize.png
DSCI1259_resize.png
DSCI1258_resize.png
DSCI1257_resize.png
DSCI1256_resize.png
DSCI1255_resize.png
DSCI1254_resize.png
DSCI1253_resize.png
DSCI1252_resize.png
DSCI1250_resize.png
DSCI1249_resize.png

Etiketler

Ynt: 145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

Rica Ederim .....Amatör Telsizcilik Gerçekten Bir Yaşam Tarzıdır...Güzel Bir Hobi Güzel Bir Aktivite Yurdumuz İçin Faydalı Bir İştir..Amatör Adaylarına Elimizden Geldiğince Yardımcı olmaya Hazırız..

25 Temmuz 2010 tarihinde E.R.A.D bünyesinde 3660 metrede birde UHF röle bulunsun diye keşif amacıyla aynı mevkiye çıkdık..Ereğlili Amatörlere Mustafa Kemal Güner MKG tarafından hibe edilen UHF röle Eylül Ayında Hizmete girecek

HPIM2390.jpg

HPIM2391.jpg

HPIM2392.jpg

HPIM2395.jpg

HPIM2396.jpg

gerçek bir amatör ..Katırlarla ,atlarla bu malzemeyi Torosların zirvesine taşıyan kahraman RECEP PEKER..Bu arada biza refakat eden MERAD üyelerinede teşekkürler..

HPIM2407.jpg

merhaba

Bu güzel enstanteleri görünce duygulanmamak elde değil.Bizler sizin gibi güzel dostlara her zaman kucak açtık ,amacımız ülkemizde bitmekte olan ve amacı dışına çıkmaya başlayan radyo amatörlüğüne destek vermek katkıda bulunmaktır. sizleri seviyoruz her zaman kapımız açık burada İçanadolu EREĞLİ de br kardeşiniz her zaman vardır ve;
'Bizler inançlı ve birbirine gönülden bağlı bir avuç telsiz ve radyo amatörleri arkadaşlarız.önemli gönül birliği içinde çalışmak ve geride bir eser bırakabilmektir. Bu beceriyi inançlı insanlar gösterir.yaptıgınız ve yapacagınız her türlü amatör telsiz çalışması karşısında, karşınıza engeller çıkabilir aldırmamalıyız ve çalışmalarımızı daha güzele ulaşmak için yapmalıyız. Önümüzdeki dönemlerde yepyeni şeyler olacak. bizler de bu ülkede iyi yapılan her çalışmayı kutlayan ve daha iyilerini yapmak içinde gayret eden bir organizasyonun içinde olmaya layık insanlarız. El birliği ile sizlerle birlikte bir bütünün parçalarını sağlıklı olarak oluşturmaya çalışıyoruz.
saygılarımla
TA5BF Recep PEKER İçanadolu EREĞLİ

Bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar dileğimle, role çalışmasında emeği olan herkesi kutluyorum. İç Anadolu Ereğli'ye Kdz. Ereğli'den de selamlar gönderiyorum. Geçen yıl bir kaç kez Mersin'e yolum düşmüştü ve umarım tekrar gelebilirim.
Saygı ve selamlar
Ş.Bozkurt TB2NOR

Değerli Amatör arkadaşlar ;

Bu rölenin kurulmasında emeği geçen arkadaşları bende yürekten kutluyorum, konuyu Ercan bey ile Murat komutan Ankara dan takip etmektedirler, şu an filtre üniteside tamir edilmekte en kısa sürede bunuda sizlere ulaştıracağım, mevcut Rölenin başkaca bir ihtiyacı varsa lütfen bilgilendirin, gereğini yapmak için elimden geleni yapayım,

Selam ve Sevgilerimle,

MKG

Güzel yurdumuzda Radyo Amatörlüğü'nün gelişmesi için önemli adımlar atan T.R.A.C ve E.R.A.D gibi tüm derneklerimizin yanında bu işi profosyenel olarak yapanlarında amatörlere yardımcı olması gerekdiğine inanıyorum . Hasbel kader 439.200 Toros' lar rölesi için çalışmalar yapdığımızda konuyla ilgilenerek bizlere yardımcı olup tüm imkanlarını kullanan Sayıın Mustafa Kemal Güner bey'e teşekkürlerimizi sunarım..Ayrıca röleyi monte ettiğimiz 3660 Metredeki antenimizde M.K.G.Rumuzu ebediyen kalacak sizinle yaşayacakdır ......Saygılarımla...

Bu rölenin kurulmasında emeği gecen tüm arkadaşlara cok teşekür ederim......Ükemiz afet ülkesidir her an her şeye hazırlıklı olmak lazım...
Bekir Delibaş---ANKARA TA2OB

Merhabalar

Sayın Mustafa Kemal Güner bey,

EREĞLİ TELSİZ VE RADYO AMATÖRLERİ DERNEGİ _ERAD a yapmış oldugunuz desteklerden dolayı teşekkir ederim. Siz bizleri tanımadıgınız halde ve yine Radyo amatörü olmadığınız halde bizlere yardımda bulundunuz ve bizi mahçup ettiniz.
Sayın Ercan SÜZER agabeyimiz ve Murat VEGİZ komutanımız sizi bize anlattı ve bizler tabiiki sizin bu güzelliğiniz ve iyi niyetiniz karşısında nasıl bir yol izleyip bunun altından kalkacagımız planlarını yapmaya başladık.
Bizler Anadolu bagrında yaşayan Toros dağlarının o Soğuk pınarlarından su içen yüregi ferah kalbi temiz her türk insanı gibi ülkemizde yaşayan doga ve tabiatı seven birileriyiz.
Sayın Mustafa Kemal Güner bey, sizleri değerli kardeşlerim Ercan Agabeyim ve Murat komutanım nezaretinde toros daglarına güzel bir gezi piknik ortamı doga ve tabiata davet ediyoruz.
Size dünden bu güne röle çalışması albimlerimdeki paylaşımları birlikte görelim
http://picasaweb.google.com.tr/home?hl=tr&tab=wq
saygılarımla
TA5BF Recep PEKER
EREĞLİ TELSİZ VE RADYO AMATÖRLERİ DERNEGİ _ERAD
,

IMG_5164.jpg

100_0022.jpg

100_0026.jpg

100_0019.jpg

Sevgili Arkadaşlar ;

Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim, Eylül ayım hafta sonları dahil dolu :( kısmet olursa Ekim ayında ilk haftalarında sizde uygun olursanız ziyaretinize geleceğiz,

Amatör ruhun ne olduğunu gerçekten bilirim ve her alanda mümkün olduğunda elimden gelen desteği vermeye çalışırım, bu sınava vakit bulursam gireceğim, umarımki lisansı alır sizlerin arasına katılırım.

Selam ve Sevgilerimle,

MKG

çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler.Kullandığınız malzemeleri yazarsanız daha olur diye düşünüyorum.
73's
tb7ea

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR