Ben teşekkür ederim ilginiz için...O deyişe mümkün olduğunca katkı yapmaya çalışıyorumengincez' Alıntı:Tıp Bayramınız kutlu olsun. Bundan güzel balo olur mu hiç... Tıp fakiltelerinden arada sırada doktor da çıkar deyişine bir örnek daha görmekten memnun oldum. Bizim (Samoff) ekipte de var böyle arada sırada çıkanlardan. Paylaşımınız için teşekkürler.
Not: Mutlaka bir GPS edinin.
bircan hanım guzel bir gezi olmuş . paylaşım için teşekkurler eğer sakaryada olsaydım her hafta sizin peşinize takılırdım kesin . bizim burlrda gezicek pek yer kaladı her zaman aynı yerlerde sarmıyor artık. birdahaki kalabalık gezide yanınızda olucam ihşallah ..... ;Dbircanefe' Alıntı:Ben teşekkür ederim ilginiz için...O deyişe mümkün olduğunca katkı yapmaya çalışıyorum
hakan kardeşim ne zaman olsa seni ağırlamaktan onur duyarız...her gezide kulakların çınlıyordur zatenBaran 54' Alıntı:bircan hanım guzel bir gezi olmuş . paylaşım için teşekkurler eğer sakaryada olsaydım her hafta sizin peşinize takılırdım kesin . bizim burlrda gezicek pek yer kaladı her zaman aynı yerlerde sarmıyor artık. birdahaki kalabalık gezide yanınızda olucam ihşallah ..... ;D
teşekkür ederimSDC' Alıntı:Bircan Hanım alternatif Tıp Balosu fikri çok yaratıcı olmuş, paylaşım için teşekkür ederiz
Ben de sizin ve Gezenbilir üyesi doktor arkadaşlarımızın bayramını kutlarım...
Selamlar
bircanefe' Alıntı:Bu geziden çıkardığımız dersler:
1.gps cihazına kavuşulacak olmadı yola ekmek kırıntıları atılarak kaybolursak bulunmamız sağlanacak
2. ihtiyaç listesi yapılacak böylece yola çıkarken ekmek alınması unutulmayacak
3.fotograf çekmeyen co pilotlar müsait bir yerde indirilecek
4.dostlar olduktan sonra her yere gidilecek