14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,683
Ynt: 14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :smiley:

sanırım biraz üşüdük:smiley: ve acıktık..... ateş yakma telaşına herkes dört elle sarıldı:smiley:

dokurcun 026.jpg

dokurcun 028.jpg

dokurcun 047.jpg

dokurcun 035.jpg

dokurcun 043.jpg

Etiketler

.artık sis o kadar yoğun ki fotograf makinasında yemek esnasında bir kaç kare yakalayabildik..flash patlayınca bembeyaz bir buzdan bir duvar çıkıyor karşımıza..karnımızda doydu nihayet ve dönüş yolu başladı... karanlık ve sisin etkisiyle yolu görmek için biraz boynumuz ağrısada bu alternatif tıp bayramı için hakana leylaya ve murat' a çok teşekkürler...Tabi ferozama kavuşmama vesile olan müfit dayı ve salimi de unutmamak lazım..

dokurcun 046.jpg

101_2025.jpg

101_2027.jpg

offroadakyazıyaylaları 082.jpg

Bu geziden çıkardığımız dersler:
1.gps cihazına kavuşulacak olmadı yola ekmek kırıntıları atılarak kaybolursak bulunmamız sağlanacak:smiley:
2. ihtiyaç listesi yapılacak böylece yola çıkarken ekmek alınması unutulmayacak:smiley:
3.fotograf çekmeyen co pilotlar müsait bir yerde indirilecek:smiley:
4.dostlar olduktan sonra her yere gidilecek:smiley:

güzel bir etkinlik olmuş .... paylaşım için teşekürler.

Tüm Dr. ların tıp bayramını kutlarım.

engincez' Alıntı:
Tıp Bayramınız kutlu olsun. Bundan güzel balo olur mu hiç... Tıp fakiltelerinden arada sırada doktor da çıkar deyişine bir örnek daha görmekten memnun oldum. Bizim (Samoff) ekipte de var böyle arada sırada çıkanlardan. Paylaşımınız için teşekkürler.

Not: Mutlaka bir GPS edinin.
Ben teşekkür ederim ilginiz için...O deyişe mümkün olduğunca katkı yapmaya çalışıyorum:smiley:

bircanefe' Alıntı:
Ben teşekkür ederim ilginiz için...O deyişe mümkün olduğunca katkı yapmaya çalışıyorum:smiley:
bircan hanım guzel bir gezi olmuş . paylaşım için teşekkurler eğer sakaryada olsaydım her hafta sizin peşinize takılırdım kesin . bizim burlrda gezicek pek yer kaladı her zaman aynı yerlerde sarmıyor artık. birdahaki kalabalık gezide yanınızda olucam ihşallah ..... ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
bircan hanım guzel bir gezi olmuş . paylaşım için teşekkurler eğer sakaryada olsaydım her hafta sizin peşinize takılırdım kesin . bizim burlrda gezicek pek yer kaladı her zaman aynı yerlerde sarmıyor artık. birdahaki kalabalık gezide yanınızda olucam ihşallah ..... ;) :D ;D
hakan kardeşim ne zaman olsa seni ağırlamaktan onur duyarız...her gezide kulakların çınlıyordur zaten:smiley:

güzel kareler bircan hanım.memleketimde gezmiş gibi oldum.klibe dökelimmi müzik eşliğinde seyredelim ne dersiniz?

Bircan Hanım alternatif Tıp Balosu fikri çok yaratıcı olmuş, paylaşım için teşekkür ederiz :smiley:

Ben de sizin ve Gezenbilir üyesi doktor arkadaşlarımızın bayramını kutlarım...

Selamlar

Hepiniz Harikasınız...

Alternatif Tıp Bayramı gerçekten çok hoş olmuş.İmrenmedim de değil ha bu arada....Elinize sağlık...

Bircan harika bir gezi olmuş, fotoğraflar harika paylaşım için teşekkürler

En çıldın doktor bizim doktor

Biracan senin ve tüm doktroların tıp bayramı kutlu olsun

SDC' Alıntı:
Bircan Hanım alternatif Tıp Balosu fikri çok yaratıcı olmuş, paylaşım için teşekkür ederiz :smiley:

Ben de sizin ve Gezenbilir üyesi doktor arkadaşlarımızın bayramını kutlarım...

Selamlar
teşekkür ederim:smiley:

bircanefe' Alıntı:
Bu geziden çıkardığımız dersler:
1.gps cihazına kavuşulacak olmadı yola ekmek kırıntıları atılarak kaybolursak bulunmamız sağlanacak:smiley:
2. ihtiyaç listesi yapılacak böylece yola çıkarken ekmek alınması unutulmayacak:smiley:
3.fotograf çekmeyen co pilotlar müsait bir yerde indirilecek:smiley:
4.dostlar olduktan sonra her yere gidilecek:smiley:

:D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D çok güzell.

Dayısı bayramınız kutlu olsun...Çok güzel gezmişsiniz. Fotolarda çok güzel. (heleki ızgaradaki). devamını bekliyoruz..

bize her gün bayram dayı:smiley: sende iyileş bir an öncede eğitime başla artık ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR