13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,323
Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

İzmiri temsil eden arkadaşlarımza yürekten teşekkür ederim.
muratçım iyiki varsın.

Etiketler

O Etli pilavı bana versinler Everest e bile cıkarım ;D Güzel bir şenlik inşallah bizede nasip olur Paylaşım için Teşekkürler

Murat eline sağlık.paylaşımın çok güzel.

Sağol ağabey ,

Listeye katılım konusunda yardımlarınız için ben teşekkür ederim.

Hızlı bir tempoda çıkış yapmış ve daha hızlı bir tempo ile iniş tamamladığım halde bu kadar çok fotoğrafı nasıl çektiğimi merak eden arkadaşlarımız olabilir.

TTT_-_Tam_Tehzicat_TezzMertek.JPG

Sarı Kutucuk içersinde saatim bulunmakta. Çantamın göğüs perlonuna bağlı ve çıkış bilgilerini (15 Dk.lık periyotlarda yükseklik-sıcaklık ve saat) kaydetmekte.

Açık Yeşil Kutucukta ise yine göğüs perlonuma bağlı olan Canon Powershot IS A570 dijital makinem durmakta.
Su içme ihtiyacımı Salewa Su Taşıma sistemi ile rahatça karşıladığım için nefes molalarımda ve su içme molalarımda rahat rahat çevrenin ve parkurun fotoğraflarını çekmekteyim.

Son olarak Pembe Kutucuk ta ise Magellan eXplorist 500 GPS cihazım bulunmakta. Bu cihaz ile de yürüyüş rotamızın tüm bilgilerini (Koordinat - Yükseklik) kaydetmekteyim.

Tüm yürüyüşçülere tavsiyem, Su ihtiyaçlarını yalıtımı yapılmış hortumlu Su Sistemleri ile karşılamaları.
Bu kendilerine hem hız, hem güvenlik hemde rahatlık kazandıracaktır.
Yalıtım ise suyun ve içinde bulunduğu hortumun güneş sebebi ile yosunlaşmasını engelleyecektir.
Kış aylarında ise suyun donmasını ve soğumasının önüne geçecektir.

Tezmertek tamteşekküllü kameraman gibisin
evet bir iş sevilerek yapılyorsa budur.Muratçım benim yerimede yürü.
ayaklarınasağlık.

etkinliğe katılamadığım için üzülmüştüm.Ama fotğrafları gördüm daha da üzüldümm :'( inşallah önümüzdeki seneye artıkkk ::smiley:

NİVACI' Alıntı:
TezzMertek tamteşekküllü kameraman gibisin
evet bir iş sevilerek yapılyorsa budur.Muratçım benim yerimede yürü.
ayaklarınasağlık.

Sponsorluk teklifi var gibi.??
;D

Denizce' Alıntı:
etkinliğe katılamadığım için üzülmüştüm.Ama fotğrafları gördüm daha da üzüldümm :'( inşallah önümüzdeki seneye artıkkk ::smiley:

Merhaba Denizce ;

Gezenbilir Ailesine Eylül 2008 de katılmış olduğunuz halde kendinizi hala tanıtmamışsınız.?
Hangi kentte yaşıyor ve hangi doğa sporları ile uğraşıyorsunuz.?
Bu konularda bilgi ve deneyimlerinizi Gezenbilir Kent gruplarında yazarsanız çok memnun oluruz.

Not : Ayrıca Gezenbilir Ailesi Kent Gruplarına üye oldunuz mu .?

Yaşadığınız şehirde bulunan Gezenbilir Ailesine mensup üyelerimizi yakından tanımak ve ortak etkinliklerde buluşmayı sağlamak amacı ile oluşturulmuş kent gruplarında kendinizi tanıtırsanız çok sevineceğiz.
Büyük bir topluluk içersinde yalnız olmadığınızı fark edeceksiniz böylelikle.

İlgili Link:
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=83.0

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Nejat' Alıntı:
Ömer sen nasıl kaldın burada ?
Merhaba Nejat abi :smiley:
valla bende kalmak istemezdim ama şartlar uygun değildi
kısmetse ileriki günlerde bunun acısını çıkartmayı düşünüyorum :smiley:

Denizce' Alıntı:
önümüzdeki seneye kalmadan bu haftasonu (06-07 haziran)gerçekleştirdik bizde dedegül dağı tırmanışını..mükemmel bir manzaraya havada eşlik etti..

harikasınız sizleri izledikçe paylaşımlarınıza baktıkça çok büyük bir haz ve gurur duyuyorum iyiki bu site var ve sizler baradasınız. doğadaki herşeyin lbir sunumu var ve bunları bize (bana)paylaşımlarınızla ulaştırımak için zaman ayırabiliyorsunuz. her geçen gün daha bir şevkle ziyaret etmeme sebep oluyorsunuz.sağolun varolun ellerinize ve ayaklarınıza sağlık .sevgiler

TezzMertek' Alıntı:
Sağol ağabey ,

Listeye katılım konusunda yardımlarınız için ben teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar Mert bey gözükmüyor yine bir program mı var bilgilendirilebilirmiyiz bilen varsa SAYGILAR.

kendisi işleri nedeniyle çok yogun sanırım yoksa bizi ihmal etmezdi,güzel resimlerini,bilgilerini ve fıkralarını bekliyoruz merakla,eksikliği çok hissediliyor.sanırım bizi daha çok özletmez ve hemen cevaplara başlar :(
figo' Alıntı:
Selam arkadaşlar Mert bey gözükmüyor yine bir program mı var bilgilendirilebilirmiyiz bilen varsa SAYGILAR.

İnternet te gezinirklen bulduğum bir yazı.

http://80.251.40.59/eng.ankara.edu.tr/hsari/dedegol.pdf

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR